Neler Yeni

Öneri 800-900 lira klavye tavsiyesi

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Reis rgb bide aşşaği yukarı tuşlu planı varmi
Hocam dediğiniz gibi e yosso almak en mantıklısı görünüşe önem verilmiyorsa fakat orada minik bir yanlışlık olmuş k522 de hot swap var kendim kullanıyordum hatta 1 ay öncesine kadar. Sonra QWERT satırı bozuldu ben de Amazon üzerinden HUO JI CQ63 aldım.

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Hocam dediğiniz gibi e yosso almak en mantıklısı görünüşe önem verilmiyorsa fakat orada minik bir yanlışlık olmuş k522 de hot swap var kendim kullanıyordum hatta 1 ay öncesine kadar. Sonra QWERT satırı bozuldu ben de Amazon üzerinden HUO JI CQ63 aldım.
HUO JI CQ63 den memnun musun

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
HUO JI CQ63 den memnun musun
Memnunum ama görünüşe önem verilmiyor ise eyosso z11 alın derim. Ayrıca detaylı incelemesi profilimde mevcut bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis rgb bide aşşaği yukarı tuşlu planı varmi
Hangisinde hocam huo ji olanda mı? Ben ne demeye çalıştığınızı anlamadım aşşağı yukarı tuş dediğiniz nedir?

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Memnunum ama görünüşe önem verilmiyor ise eyosso z11 alın derim. Ayrıca detaylı incelemesi profilimde mevcut bakabilirsiniz

Hangisinde hocam huo ji olanda mı? Ben ne demeye çalıştığınızı anlamadım aşşağı yukarı tuş dediğiniz nedir?
Hocam klavyenin altında ok tuşları var onu diyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
100-150 TL fazlasına e yosso varken alınmaz he eğer ki derseniz beyaz klavye istiyorum o zaman sarftech t60 veya dierya t68e alınabilir. Ama red switch için tabii bu dediklerim.

Ama e yosso Brown onu da belirteyim fakat e yosso istemezseniz yani beyaz klavye isterseniz dediğim gibi huo ji de var o satftech t60 falan onlardan daha iyi çünkü hot swap var fakay blue switch

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
100-150 TL fazlasına e yosso varken alınmaz he eğer ki derseniz beyaz klavye istiyorum o zaman sarftech t60 veya dierya t68e alınabilir. Ama red switch için tabii bu dediklerim.

Ama e yosso Brown onu da belirteyim fakat e yosso istemezseniz yani beyaz klavye isterseniz dediğim gibi huo ji de var o satftech t60 falan onlardan daha iyi çünkü hot swap var fakay blue switch
Red switch önerilerini Atar misin

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Red switch önerilerini Atar misin
Hocam siz tüm aradığınız özellikleri liste şeklinde atarmısınız? Maksimum çıkabileceğin bütçeyi falan da yazarsın

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Hocam siz tüm aradığınız özellikleri liste şeklinde atarmısınız? Maksimum çıkabileceğin bütçeyi falan da yazarsın
Maximum 800 tl tamda 800 olmasına gerek yok - red switch - ok tuşları olması lazım ama üstünde başka tuş olmamalı - rgb - görünüş - beyaz olursa daha güzel olur

https://www.incehesap.com/redragon-k552-kumara-k552-kr-kablolu-gaming-klavye-fiyati-53150/ bu nasil hocam 200tl indirim gelmiş 900 tl

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Maximum 800 TL tamda 800 olmasına gerek yok - red switch - ok tuşları olması lazım ama üstünde başka tuş olmamalı - rgb - görünüş - beyaz olursa daha güzel olur

https://www.incehesap.com/redragon-k552-kumara-k552-kr-kablolu-gaming-klavye-fiyati-53150/ bu nasil hocam 200tl indirim gelmiş 900 TL
Hocam bu benim eski klavye eğer ki Türkçe klavye zorunlu ise alınır fakat Türkçe zorunlu değil ise başka önerebilirim akşama doğru. Ama şöyle bir şey var red switch ve dediğiniz özelliklerde çok zor hani varda işte 600 TL falan onlarda da hot swap yok. Akşam daha iyi bir öneride bulunabilirim şu an telefondayım.

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Hocam bu benim eski klavye eğer ki Türkçe klavye zorunlu ise alınır fakat Türkçe zorunlu değil ise başka önerebilirim akşama doğru. Ama şöyle bir şey var red switch ve dediğiniz özelliklerde çok zor hani varda işte 600 TL falan onlarda da hot swap yok. Akşam daha iyi bir öneride bulunabilirim şu an telefondayım.
Hot swap ne hocam

Reis Türkçe olursa daha iyi olur ama ingilizce alışmak lzm

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hot swap ne hocam
Lehimsiz switchler. Lehim cihazına gerek kalmadan switchler çıkarılabilir. Mesela diyelim hot swap olmayan bir klavyeniz var ve onun switchleri bozuldu. Bunları değiştirmek için uğraşmanız gerek baya lehim aletiyle falan. Ama hot swap var ise direkt tak çıkar.

Hot swap ne hocam

Reis Türkçe olursa daha iyi olur ama ingilizce alışmak lzm
Türkçe şart ise redragon k552 zaten

Onda da hot swap var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,300