Neler Yeni

Öneri 800-900 lira klavye tavsiyesi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
@WörWind AJAZZ AK 873 alınır mı
Klavye hakkın bilgim yok konu açmanız daha iyi olabilir ama fiyatı ne kadar? Eğer ki 1300-1400 falanda kemove k68 alın derim biraz daha fazlasına. Ama dediğim gibi bilgim yok o klavye hakkında

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Klavye hakkın bilgim yok konu açmanız daha iyi olabilir ama fiyatı ne kadar? Eğer ki 1300-1400 falanda kemove k68 alın derim biraz daha fazlasına. Ama dediğim gibi bilgim yok o klavye hakkında
bütçe konusunda çok bi sıkıntım yok f/p estetk bi tkl klavye arıyorum hocam k68 de güzelmiş aslında mouse da beyaz alınır mı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
bütçe konusunda çok bi sıkıntım yok f/p estetk bi tkl klavye arıyorum hocam k68 de güzelmiş aslında mouse da beyaz alınır mı
Mouse? Hangi mouse hocam? Ayrıca bütçe varsa kemove çok güzel klavyedir zaten

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
henüz almadım fakat vgn dragonfly f1 pro düşünüyorum
Hocam baktım şimdi alınır yazmışlar yeşil forumda falan o bütçeye daha iyisi varmı bilmiyorum ama alınırmış. @GalaxySal450 hocamı etiketleyim o biliyor fakat bu aralar pek aktif değil

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Hocam baktım şimdi alınır yazmışlar yeşil forumda falan o bütçeye daha iyisi varmı bilmiyorum ama alınırmış. @GalaxySal450 hocamı etiketleyim o biliyor fakat bu aralar pek aktif değil
valla hocam zaten klavyeyi sizin önerilerinizle mouse u da @GalaxySal450 hocamın önerileriyle alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Dierya klavyelerine bakabilirsiniz güzeldir. Hatta hot swapple olan modeli var amazonda tavsiye ederim.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
valla hocam zaten klavyeyi sizin önerilerinizle mouse u da @GalaxySal450 hocamın önerileriyle alıyorum
O arkadaş baya bilgili zaten buralarda pek aktif değil yeşil forumda çok aktifti oradan da ban yedi eylüle kadar. Dediğim gibi buralarda pek aktif değil müsait olursa dönüş yapar size.

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
O arkadaş baya bilgili zaten buralarda pek aktif değil yeşil forumda çok aktifti oradan da ban yedi eylüle kadar. Dediğim gibi buralarda pek aktif değil müsait olursa dönüş yapar size.
hocam galiba k68 alıcam bi kaç inceleme izleyip

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hocam galiba k68 alıcam bi kaç inceleme izleyip
Hocam mouse için yeşil forumda bir arkadaş var hyuuga neji mi öyle birşeydi nicki orada hesabınız var ise o arkadaşa danışın derim

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Hocam mouse için yeşil forumda bir arkadaş var hyuuga neji mi öyle birşeydi nicki orada hesabınız var ise o arkadaşa danışın derim
ekipmanları şu an almıyacağım büyük ihtimalle 1 hafta veya 2 hafta aonra alaxağım teşekkir ederim

Top Bottom