Neler Yeni

Öneri 800-900 lira klavye tavsiyesi

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Lehimsiz switchler. Lehim cihazına gerek kalmadan switchler çıkarılabilir. Mesela diyelim hot swap olmayan bir klavyeniz var ve onun switchleri bozuldu. Bunları değiştirmek için uğraşmanız gerek baya lehim aletiyle falan. Ama hot swap var ise direkt tak çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe şart ise redragon k552 zaten

Onda da hot swap var
Reis Türkçe şart deilde bu k552 alınır mı sesi dierya t61 se gibimi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Reis Türkçe şart deilde bu k552 alınır mı sesi dierya t61 se gibimi
Hocam t60 ile yakın switchler kullanıyor eğer ki red switch modeli alıyorsanız benzerlerdir. Alınır mı konusuna gelince ben kendim olsam ya huo ji ya da e yosso alırdım ama sizin isteklerinize göre k552 mantıklı olur.

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Hocam t60 ile yakın switchler kullanıyor eğer ki red switch modeli alıyorsanız benzerlerdir. Alınır mı konusuna gelince ben kendim olsam ya huo ji ya da e yosso alırdım ama sizin isteklerinize göre k552 mantıklı olur.
Reis oyun oynuyorum mesela başka oyunlar var ok tuşlarıyla fln oynanıyor o yüzden yoksa direk o

Daha iyi öneriniz varsa paylaşır mısınız düşünücdm

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Reis oyun oynuyorum mesela başka oyunlar var ok tuşlarıyla fln oynanıyor o yüzden yoksa direk o

Daha iyi öneriniz varsa paylaşır mısınız düşünücdm
Dediğim gibi hocam bütçenize ve isteklerinize göre k552 fakat ben dediğim gibi ya e yosso ya da huo ki tercih ederdim başka da önereceğim yok. Anca bütçe 1100 olursa HP omen encoder ve dierya Dk61 E var switchleri k552 den daha kalitelidir.

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Dediğim gibi hocam bütçenize ve isteklerinize göre k552 fakat ben dediğim gibi ya e yosso ya da huo ki tercih ederdim başka da önereceğim yok. Anca bütçe 1100 olursa HP omen encoder ve dierya Dk61 E var switchleri k552 den daha kalitelidir.
Te68 Alınır mı? dierya

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Te68 Alınır mı? dierya
Red switch şart ise alınır ama benim demeye çalıştığım şu hocam biraz daha yüksek fiyatlara 750-800 hot swap klavyeler fakat onlarda red değil ayrıca dediğim gibi alınır guxel klavyedir fakat benim red alma gibi bir zorunluluğum olmadığından başka tercih ederim.

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Red switch şart ise alınır ama benim demeye çalıştığım şu hocam biraz daha yüksek fiyatlara 750-800 hot swap klavyeler fakat onlarda red değil ayrıca dediğim gibi alınır guxel klavyedir fakat benim red alma gibi bir zorunluluğum olmadığından başka tercih ederim.
Reis blue cok ses cikariyor diyorlar ondan tercihetmedim - https://www.amazon.com.tr/klavyesi-...5&refinements=p_89:HUO+JI&s=videogames&sr=1-1
Hocam bu baya güzel alınır mı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
İşte hocam benim ki bu ama blue bence görünüş olarak çok güzel fakat görünüş önemli değilse e yosso alın hem o da çok sesli değil Brown switch.
Bu güzel hocam beğendim , blue ile red arasinda farklar ne detaylı söyler misiniz

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bu güzel hocam beğendim , blue ile red arasinda farklar ne detaylı söyler misiniz
En basitinden blue sesli red daha sessiz rede basmak daha kolay blue biraz daha sert bence bluenın sesi çok güzel

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Kanka Pederden dayak yiyebilirim o yüzden red 😂
Hocam çok ses çıkarıyor çıkarmasına da odalar bitişik değil ise çokta sorun olmaz ama yine de red almakta fayda var.

Dediğim gibi Brown da çok sesli değil istersen e yosso z11 e de bak daha iyi ikisinden de fakat RGB yok

Top Bottom