Klavye hakkın bilgim yok konu açmanız daha iyi olabilir ama fiyatı ne kadar? Eğer ki 1300-1400 falanda kemove k68 alın derim biraz daha fazlasına. Ama dediğim gibi bilgim yok o klavye hakkında@WörWind AJAZZ AK 873 alınır mı
Klavye hakkın bilgim yok konu açmanız daha iyi olabilir ama fiyatı ne kadar? Eğer ki 1300-1400 falanda kemove k68 alın derim biraz daha fazlasına. Ama dediğim gibi bilgim yok o klavye hakkında@WörWind AJAZZ AK 873 alınır mı
bütçe konusunda çok bi sıkıntım yok f/p estetk bi tkl klavye arıyorum hocam k68 de güzelmiş aslında mouse da beyaz alınır mıKlavye hakkın bilgim yok konu açmanız daha iyi olabilir ama fiyatı ne kadar? Eğer ki 1300-1400 falanda kemove k68 alın derim biraz daha fazlasına. Ama dediğim gibi bilgim yok o klavye hakkında
Mouse? Hangi mouse hocam? Ayrıca bütçe varsa kemove çok güzel klavyedir zatenbütçe konusunda çok bi sıkıntım yok f/p estetk bi tkl klavye arıyorum hocam k68 de güzelmiş aslında mouse da beyaz alınır mı
henüz almadım fakat vgn dragonfly f1 pro düşünüyorumMouse? Hangi mouse hocam? Ayrıca bütçe varsa kemove çok güzel klavyedir zaten
Bilgim yok hocam mouse için ayrı konu açsanız iyi olurhenüz almadım fakat vgn dragonfly f1 pro düşünüyorum
forumlarda çok öneriyolar benimde çok hoşuma gitti aslında ninjutsu sora da alabilirim fakat stok bulamadımBilgim yok hocam mouse için ayrı konu açsanız iyi olur
Hocam baktım şimdi alınır yazmışlar yeşil forumda falan o bütçeye daha iyisi varmı bilmiyorum ama alınırmış. @GalaxySal450 hocamı etiketleyim o biliyor fakat bu aralar pek aktif değilhenüz almadım fakat vgn dragonfly f1 pro düşünüyorum
valla hocam zaten klavyeyi sizin önerilerinizle mouse u da @GalaxySal450 hocamın önerileriyle alıyorumHocam baktım şimdi alınır yazmışlar yeşil forumda falan o bütçeye daha iyisi varmı bilmiyorum ama alınırmış. @GalaxySal450 hocamı etiketleyim o biliyor fakat bu aralar pek aktif değil
O arkadaş baya bilgili zaten buralarda pek aktif değil yeşil forumda çok aktifti oradan da ban yedi eylüle kadar. Dediğim gibi buralarda pek aktif değil müsait olursa dönüş yapar size.valla hocam zaten klavyeyi sizin önerilerinizle mouse u da @GalaxySal450 hocamın önerileriyle alıyorum
hocam galiba k68 alıcam bi kaç inceleme izleyipO arkadaş baya bilgili zaten buralarda pek aktif değil yeşil forumda çok aktifti oradan da ban yedi eylüle kadar. Dediğim gibi buralarda pek aktif değil müsait olursa dönüş yapar size.
Hocam mouse için yeşil forumda bir arkadaş var hyuuga neji mi öyle birşeydi nicki orada hesabınız var ise o arkadaşa danışın derimhocam galiba k68 alıcam bi kaç inceleme izleyip
ekipmanları şu an almıyacağım büyük ihtimalle 1 hafta veya 2 hafta aonra alaxağım teşekkir ederimHocam mouse için yeşil forumda bir arkadaş var hyuuga neji mi öyle birşeydi nicki orada hesabınız var ise o arkadaşa danışın derim