Zâdegân
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
- Bütçe
- 900
Selamlar dostlar, 800 - 900 TL aralığında bir mekanik klavye alacağım. Mesela indirimde bu fiyatlara düştüğünü gördüğünüz bir model var ise yazabilirsiniz. Eğer söyleyeceğininiz model hoşuma giderse ben indirim takibini yapacağım. İsteklerim; red ve kaliteli bir switch, kaliteli bir marka ve çınlama sesi olmayan, göze hitap eden ve son olarak bilek desteği olmasıdır. Esasında ben rekabetçi oyunlar oynayan birisi değilim ama klavye başında fazla duruyorum ve yazılar yazıyorum, klavye sesinin güzel olması beni daha da teşvik ediyor. Halihazırda elimde HyperX Alloy Core RGB klavyesi var, ilk aldığımda gerçekten çok iyi bir hissiyetı var idi almamın üzerinden 13 ay geçti ve bu güzel hissiyatın gittiğini düşünüyorum. Sesi bazen güzel geliyor, bazen ise çok kötü geliyor ve kullanasım gelmiyor. Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler. Esenlikler...
Aynı zamanda yazmayı unutmuşum, üzgünüm... Türkçe tuşlar ve numpad olursa sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı zamanda yazmayı unutmuşum, üzgünüm... Türkçe tuşlar ve numpad olursa sevinirim.
Son düzenleme: