hocam böyle daha çok markası bilinen sağlam driverlı razer locitech steelseries gibi markalardan arıyorumhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2539...olu-gaming-mouse-mat-beyaz-gom-white/#reviews Buna bakabilirsiniz hocam ama çok büyük bir mouse değil diye biliyorum
Ben bedavaya aj159 apex almıştım bi bak derimpalm grip elim 16 x 10 cm ama büyük mouse kullanmayı seviyorum buna göre öneri yaparsanız iyi olur.
bu fiyata logi razer alırsan çogu mouse u kronik sorunluhocam böyle daha çok markası bilinen sağlam driverlı razer locitech steelseries gibi markalardan arıyorum
hocam kronik sorunu olmayan bildiğiniz var mı ?bu fiyata logi razer alırsan çogu mouse u kronik sorunlu
nereden almıştın ?Ben bedavaya aj159 apex almıştım bi bak derim
SteelSeries Rival 3palm grip elim 16 x 10 cm ama büyük mouse kullanmayı seviyorum buna göre öneri yaparsanız iyi olur.
link atabilir misiniz birde kronik sorunu olduğunu söylüyorlar böyle bişey var mı ?SteelSeries Rival 3
sorunların mı var?Ben bedavaya aj159 apex almıştım bi bak derim
ne demek istediniz anlamadımsorunların mı var?
sen değil arkadaşa dedim, ayrıca steelseries razer logitech mouse alınmaz bu bütçede hiçç alınmazne demek istediniz anlamadım
Hayır yok, manevi durumumu merak edip sorduğunuz için teşekkürler. Benimle yakından ilgilenmeniz beni gerçekten mutlu ediyor.sorunların mı var?
Glorious zaten bilindik bir marka.900 liraya aradığınız markalarda mouse yok.Temudan aj159 pro bakabilirsinhocam böyle daha çok markası bilinen sağlam driverlı razer locitech steelseries gibi markalardan arıyorum