Neler Yeni

Öneri 800 TL kulaklık tavsiyesi

Mertsfgh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Çelik
Merhaba, yakın zaman içerisinde fiyatı maksimum 800-850 TL olan bir kulaklık alacağım. Kulaklığı %55 müzik, %40 oyun ve %5 oranında dizi, film izlemek için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Oynadığım oyunlar The Forest, GTA V,CS:GO. Yukarıda da bahsettiğim üzere oyundan çok müzik dinlemek için kullanacağım zaten.
Kulaklığın mikrofonu ve bağlantı kablosu çıkarılabilir olursa (ya da direkt kablosuz olursa) daha rahat olur benim için. Ama olmazsa olmaz bir özellik değil açıkçası. Ayrıca aşırı süslü ışıklı bir şey olmasa iyi olur, ne kadar sade o kadar iyi diyeyim.
Ufak bir araştırma sonucunda birkaç model buldum, bu ürünler hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.

• HyperX Alpha, HyperX Alpha S
• Steelseries Arctis 5(2019 Edition)
• Razer kraken PRO V2 7.1
• Corsair Gaming Void Pro 7.1 RGB USB

JynOx

80+ Bronze
Eger dediğin gibi oyunu çok oynamiyacaksan arctis 5 veya void pro

Quadra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerem Irak
Corsair Void Elite Surround 7.1 kullanıyorum kesinlikle öneririm.
RGB olan modelle olmayan model arasında bir fark araştırmalarıma göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, yakın zaman içerisinde fiyatı maksimum 800-850 TL olan bir kulaklık alacağım. Kulaklığı %55 müzik, %40 oyun ve %5 oranında dizi, film izlemek için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Oynadığım oyunlar The Forest, GTA V,CS:GO. Yukarıda da bahsettiğim üzere oyundan çok müzik dinlemek için kullanacağım zaten.
Kulaklığın mikrofonu ve bağlantı kablosu çıkarılabilir olursa (ya da direkt kablosuz olursa) daha rahat olur benim için. Ama olmazsa olmaz bir özellik değil açıkçası. Ayrıca aşırı süslü ışıklı bir şey olmasa iyi olur, ne kadar sade o kadar iyi diyeyim.
Ufak bir araştırma sonucunda birkaç model buldum, bu ürünler hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.

• HyperX Alpha, HyperX Alpha S
• Steelseries Arctis 5(2019 Edition)
• Razer kraken PRO V2 7.1
• Corsair Gaming Void Pro 7.1 RGB USB
Bunlar arasından ise HyperX Alpha S tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,717
Üyeler
163,540
Son üye
Caxi
Top Bottom