Öneri 800 Tl Param Var Nasıl Değerlendirmeliyim

İndirimli fiyattan Lies of P alıp oynayın. Kalan paraya da oynarken tüketmek üzere mango&ananaslı soğuk çay ve sevdiğiniz bir cipsi alın. Hatta mısır alıp patlatabilirsiniz de opsiyonel olarak. Muhtemelen 3-5K TL’lik eğlenirsiniz.
Mango ananas güzel tercih hocam

• Hahaha
Reaksiyonlar: noxx
Günümüzde bu parayla pek bişey yapılamaz maalesef. Git yemek ye karnın doysun. İlla bişey yapcam diyorsan binanceye at 20-30x işlem aç.

para biriktirme veya değerini koruma hevesini anlayabiliyorum kırmakta istemiyorum ama bırak bu meblağları 5 bin tlyi bile değerlendirmek istesen tatmin edici düzeyde değerlendiremezsin. paranın değerini korumak istiyorsan dışarı çıkıp günlük veya iki günlük dilediğin gibi harcayabilirsin :)
Haklısın Reis Türk Lirası Olunca Harcıyorum Dayanamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akrabada Varmış 20 Euro Yaptım Para Çok Değil Biliyorum Ama Tl Olunca Dayanamıyorum Harcıyorum Sağolun

2 porsiyon iskendere para vercene danadan hisse al kurban bayramında iyi gider.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok bayat bir espiri ama şöyle 200-300 TL'm var ne yapmalıyım konularına bunu yazmadan edemiyorum. Git iskender ye 2 porsiyon reis. Ya da biriktirmeye devam et, dolar al. Başka yapabilceğin hiçbir şey yok. Su alıp ışıklarda da satabilirsin ticaret yapmak istiyorsan ama 2. gün 46 yerinden çingenler tarafından bıcaklanabılırsın.

Geri