Öneri 800 Tl Param Var Nasıl Değerlendirmeliyim

MufasaBoss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,008
800 Tl Param Var Türk Parası Olup Değer Kaybedeciğine Dolar Yapmayı Düşünüyorumda Başka Seçenekler Var Mı

S1_13020_1.webp

Son düzenleme:
Vahşi batılı yasuo al RPye zam gelebilir
Çok bayat bir espiri ama şöyle 200-300 TL'm var ne yapmalıyım konularına bunu yazmadan edemiyorum. Git iskender ye 2 porsiyon reis. Ya da biriktirmeye devam et, dolar al. Başka yapabilceğin hiçbir şey yok. Su alıp ışıklarda da satabilirsin ticaret yapmak istiyorsan ama 2. gün 46 yerinden çingenler tarafından bıcaklanabılırsın.

Çok bayat bir espiri ama şöyle 200-300 TL'm var ne yapmalıyım konularına bunu yazmadan edemiyorum. Git iskender ye 2 porsiyon reis. Ya da biriktirmeye devam et, dolar al. Başka yapabilceğin hiçbir şey yok. Su alıp ışıklarda da satabilirsin ticaret yapmak istiyorsan ama 2. gün 46 yerinden çingenler tarafından bıcaklanabılırsın.
Euro Yapalım Bizim Akrabada Varmış

para biriktirme veya değerini koruma hevesini anlayabiliyorum kırmakta istemiyorum ama bırak bu meblağları 5 bin tlyi bile değerlendirmek istesen tatmin edici düzeyde değerlendiremezsin. paranın değerini korumak istiyorsan dışarı çıkıp günlük veya iki günlük dilediğin gibi harcayabilirsin :)

İndirimli fiyattan Lies of P alıp oynayın. Kalan paraya da oynarken tüketmek üzere mango&ananaslı soğuk çay ve sevdiğiniz bir cipsi alın. Hatta mısır alıp patlatabilirsiniz de opsiyonel olarak. Muhtemelen 3-5K TL’lik eğlenirsiniz.

Harca steam indirimlerinde oyun oynamayı seviyorsan 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,540
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk
Geri