Vergisi yok mu?amazonda 800 TL hocam
snowman m200 gayet güzel undervolt ile buz gibi tutuyor ben 5600x ile kullanıyorum m200ü çok memnunum.R5 5600 alıcam stok soğurucunun yeterli olmadığını söylediler kule tipi soğutucu alıcam bende 800 TL bütcem var önerilerinizi bekliyorum
1k ya gelir alma onu.
Alcaksan deepcool yada termaltraightamazonda 800 TL hocam
bende r 5 5600 kullanıcamsnowman m200 gayet güzel undervolt ile buz gibi tutuyor ben 5600x ile kullanıyorum m200ü çok memnunum.
örnek atabilirmisiniz hocamAlcaksan deepcool yada termaltraight
gönül rahatlığıyla alabilirsin ama 2 şart var cbp kapatmak veya undervolt ve güzel hava akışlı kasa. zaten içindende ortalama fp güzelde bir macun çıkıyor.bende r 5 5600 kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
örnek atabilirmisiniz hocam
hocam kasa olarak şunu tercih edeceğimgönül rahatlığıyla alabilirsin ama 2 şart var cbp kapatmak veya undervolt ve güzel hava akışlı kasa. zaten içindende ortalama fp güzelde bir macun çıkıyor.
hava akışı çok güzel bu kasanın bendede buna çok benzer vg07f var alınabilir ama fiyat araştırması yapmak gerek.hocam kasa olarak şunu tercih edeceğim
MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben sadece kasa sanıyordum bu fiyata çok iyi alınır.