yigithandeniz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
beyler v2 mini boyutlarında hafif mouse öneriniz var mı v2 mini dışında 
Hk gaming mira s (fanboy falan değilim)beyler v2 mini boyutlarında hafif mouse öneriniz var mı v2 mini dışında![]()
Viper Minibeyler v2 mini boyutlarında hafif mouse öneriniz var mı v2 mini dışında![]()
palm tutuyosan 10 numara mouse millet daha adamın tutuş şeklini bile sormadan deathadder v2 diyorÖneri vermeyecek, sadece V2'ye laf atıp gidecek![]()
model o kablolusuna o para verilmez be. xtrfy önerin güzel palm tutuyosa eli orta-büyükse xtrfy alsın. yoksa v2 alınabilir (palm için)![]()
XTRFY M4 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Siyah
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...shop.connectgame.com.tr
Ben kullanıyorum gayet iyi eğer ben o rengi bu rengi ayarlayayım derdiniz yoksa alınabilir.
![]()
Glorious Race Model D Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Race Model D Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Glorious Race Model D Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Glorious Model O Minus GOM-GWHITE Parlak Beyaz RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Minus GOM-GWHITE Parlak Beyaz RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Glorious Model O Minus GOM-GWHITE Parlak Beyaz RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunlar da alınabilir. Bence DA V2 için fazla para yine ama sizin bileceğiniz iş.
değilGlorious model o öneririm çok profesyonel bi mouse...
? Glorious model o V2 ye eşit benim için... Kimine göre V2 daha iyidir ama bence model o türkiye'de hakkını alamadı...değil
Palm Grip:800 e en iyi mouse nedir?
Razerın optik switchleri mükemmel. kailh gm8.0'dan sonra ilk 3'e girer benim gözümde. model o omron 20m kullanıyor bu bile deathadder v2'nın gerisine düşürür. skatezleri ve kablosu daha iyi sadece.? Glorious model o V2 ye eşit benim için... Kimine göre V2 daha iyidir ama bence model o türkiye'de hakkını alamadı...
claw tutuş şeklim var ama deathadder v2 mouse kullanıyorum,tutuş şeklime uygun olmasa bile çok memnunum özellikle fps oyunlarında optiği sayesinde öncelik sağlıyor.palm tutuyosan 10 numara mouse millet daha adamın tutuş şeklini bile sormadan deathadder v2 diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
model o kablolusuna o para verilmez be. xtrfy önerin güzel palm tutuyosa eli orta-büyükse xtrfy alsın. yoksa v2 alınabilir (palm için)
hocam siz istisnasınız bende claw-palm arası tutuyorum bende rahat ediyorum ama normal bir claw oyuncusu o kadar rahat edemez deathadder v2'yle tabi rahat edenede lafım yokclaw tutuş şeklim var ama deathadder v2 mouse kullanıyorum,tutuş şeklime uygun olmasa bile çok memnunum özellikle fps oyunlarında optiği sayesinde öncelik sağlıyor.
Yine de V2'nin kablosundan daha iyiydi daha rahat haraket kabiliyeti vardı.model o kablolusuna o para verilmez be. xtrfy önerin güzel palm tutuyosa eli orta-büyükse xtrfy alsın. yoksa v2 alınabilir (palm için)