Yardım 800 TL'ye En İyi Mouse Önerisi

Öneri vermeyecek, sadece V2'ye laf atıp gidecek :D
palm tutuyosan 10 numara mouse millet daha adamın tutuş şeklini bile sormadan deathadder v2 diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullanıyorum gayet iyi eğer ben o rengi bu rengi ayarlayayım derdiniz yoksa alınabilir.

Bunlar da alınabilir. Bence DA V2 için fazla para yine ama sizin bileceğiniz iş.
model o kablolusuna o para verilmez be. xtrfy önerin güzel palm tutuyosa eli orta-büyükse xtrfy alsın. yoksa v2 alınabilir (palm için)

Glorious model o öneririm çok profesyonel bi mouse...

800 e en iyi mouse nedir?
Palm Grip:
Xtrfy M4
Pwnage Symettrical
Cooler Master mm731
Deathadder V2
Duruyosa Model D Wireless
(en iyisi açık ara pwnage bütçen çıkarsa onu al)

Claw Grip:
Xtrfy m42
Rampage Fury Z
Endgame Xm1
Haste
Delux m800 Wireless
Xtrfy Mz1

? Glorious model o V2 ye eşit benim için... Kimine göre V2 daha iyidir ama bence model o türkiye'de hakkını alamadı...
Razerın optik switchleri mükemmel. kailh gm8.0'dan sonra ilk 3'e girer benim gözümde. model o omron 20m kullanıyor bu bile deathadder v2'nın gerisine düşürür. skatezleri ve kablosu daha iyi sadece.

Çoğu kişi model o'yla model o wireless arasındaki tek farkı kablo sanıyor ama kaplama kaliteleri bile farklı. normal model o öyle aşırı iyi bir mouse değil. eğer model o wireless'tan bahsetseydin bende deathadder v2'den iyi derdim

palm tutuyosan 10 numara mouse millet daha adamın tutuş şeklini bile sormadan deathadder v2 diyor

model o kablolusuna o para verilmez be. xtrfy önerin güzel palm tutuyosa eli orta-büyükse xtrfy alsın. yoksa v2 alınabilir (palm için)
claw tutuş şeklim var ama deathadder v2 mouse kullanıyorum,tutuş şeklime uygun olmasa bile çok memnunum özellikle fps oyunlarında optiği sayesinde öncelik sağlıyor.

claw tutuş şeklim var ama deathadder v2 mouse kullanıyorum,tutuş şeklime uygun olmasa bile çok memnunum özellikle fps oyunlarında optiği sayesinde öncelik sağlıyor.
hocam siz istisnasınız bende claw-palm arası tutuyorum bende rahat ediyorum ama normal bir claw oyuncusu o kadar rahat edemez deathadder v2'yle tabi rahat edenede lafım yok 😀
(rahat edemezden kastım simetrik mouseler 1-2 tık daha rahat claw grip tutanlar için yoksa v2'ye rahat değil demek istemiyorum)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,229
Üyeler
191,532
Son üye
MuSt_
Geri