Yardım 800 TL'ye En İyi Mouse Önerisi

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
952
800 e en iyi mouse nedir?

Sanirim v2 en iyisi

Ben kullanıyorum gayet iyi eğer ben o rengi bu rengi ayarlayayım derdiniz yoksa alınabilir.

Bunlar da alınabilir. Bence DA V2 için fazla para yine ama sizin bileceğiniz iş.

rival 3 kablolu üstüne bi iskender.+ayran
Post automatically merged:

rival 3 kablolu üstüne bi iskender.+ayran
yemek yemek istemiyorsan

Gereksiz derecede fiyatının fazla olduğu ve daha iyi seçenekler olduğu düşünüldüğünde normaldir.
Fiyatı gereksiz derecede pahalı değil, ortalamanın üstünde olabilir fakat değiyor fiyatına. Daha iyi seçenekler derken delikli mouselardan bahsediyorsunuz sanırım :D

Fiyatı gereksiz derecede pahalı değil, ortalamanın üstünde olabilir fakat değiyor fiyatına. Daha iyi seçenekler derken delikli mouselardan bahsediyorsunuz sanırım :D
Hayır bu ürünün güncel piyasada 600₺'den fazla karşımıza çıkmaması gerekir.

Delikli ürünler karşıma çıkan önerebileceğim hafif nizami ve iyi olan modellerdir. Aralarında olan kablo skatez farkı ve ek içerik farkını da saymazsak tabii ki.

DA V2'de çokta kaliteli bir ürün değil abartmamak gerekir. Elimde olan önerdiğim XTRFY M4 modeli çok daha kaliteli Deathadder V2'den. Ele alınca farkı belli ediyor zaten.

Ara sıra XM1R 1000₺'ye düşüyor kullanıcı ara arttırsın beklesin onu alsın hepsinden iyi. ;)

Geri