Metaxa
80+ Bronze
Dahası
27” IPS 2K monitör önerisi yapar mısınız? Ekran kartım AMD.
Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 67C5GAC1TK
Ben lg ultragear hdr ips 165hz olanı kullanıyorum 27 inch güncel fiyatını bilmiyorum ama 5 ay önce 7700 e almıştım çok memnunun pivot ozelliğini vs çok beğenerek kullanıyorum
Hocam o fiyat bandında Lenovo’nun tek rakibi olabilecek bi monitör ama maalesef Lenovo hem fiyat olarak iyi hemde görüntü olarak daha iyi.![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Bu monitör nasıldır bunlara göre?
Bütçeyi arttırıp 280Hz almaya gerek var mı?Hocam o fiyat bandında Lenovo’nun tek rakibi olabilecek bi monitör ama maalesef Lenovo hem fiyat olarak iyi hemde görüntü olarak daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo istemezseniz AOC var ama dediğim gibi f/p olarak Lenovo daha iyi.
![]()
AOC Q27G4XF 27" 1ms 180Hz QHD IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O fps yi alabilecek sistemin varsa ve paranda varsa neden olmasın hocamBütçeyi arttırıp 280Hz almaya gerek var mı?
2K 280 Hz monitörler pahalı ama bütçeniz artarsa Samsung OLED alabilirsiniz en son kampanyayla 17 civarıydı onun dışında çok ciddi rekabetçi oyun oynamıyorsanız bence gerek yok bu monitörler yeterli olacaktır.Bütçeyi arttırıp 280Hz almaya gerek var mı?
Msi,Asus monitörlerde de var hocam o biraz şans işi asıl önemli olan aldığınız yerin ilgili olması bi sorun olduğunda.Bu konuda Hepsiburada başarılı.O monitörler ne kadardan başlıyor?
Ek olarak Lenovo monitör için bir hayli ölü piksel şikayeti var.
daha önce iyzico kullanmadıysan ve öğrenciysen bütçeni biraz attırıp 9400 e alabilirsin.Bütçemin üzerinde maalesef.