Neler Yeni

Öneri 8000-9000 TL bandında telefon önerisi

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
1 sene falan oldu ya bu arada işin yok diye kötü cihaz mı alacaksın ki vivo yani :D
hocam internetten sipariş edemiyorum burda satan biryer yok ben istemiyorum yani böyle olmasını mesela ben acer nitro 5 aldım ama gözüm lenovo ideapad gaming 3 deydi ama ne internetten sipariş edebildim bankam sağolsun ne de etrafımdaki mağazalarda bulabildim benlik bişey değil bugün teknosaya sormaya gidecektim yarı yolda lastik patladı hatta onla ilgilide konu açtım bakabilirsin

EscaLion

80+
Redmiler Xiaomi'nin giriş seviye (ucuz parçalar kullanılarak üretilmiş) cihazlardır. 2 seneden sonra cihazdan hiçbir şey beklemeyin hala işinizi görüyorsa şükredin görmüyorsa değiştirin. Yurtdışı iPhone veya Xiaomi'nin "Mİ" serisini alabilirsiniz çok güzel cihazlar var imei sorunu yaşamayan. Mi 10t gibi. Kendim mi12x almayı düşünüyorum.
3.5 senedir redmi note 8 pro kullanıyorum motordan düşürdüm yine bişey olmadı bilgi verirken kafadan sallamayın

mythrowib

80+ Silver
3.5 senedir redmi note 8 pro kullanıyorum motordan düşürdüm yine bişey olmadı bilgi verirken kafadan sallamayın
Olay düşmesi değil adam sağlamlik ile ilgili bir yorum yapmamış. Redmi Xiaominin daha giriş seviye parçalarla ürettiği bir telefon zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona bakarsak bendede seninkinden düşük note 7 var kaç yerden düşürdüm çizik bile yok daha olay sağlamlık değil

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
"Kafadan sallamayın"?? Ne zamandır bu işin icindesin ne zamandır telefonlardan anlıyorsun onu sorayım. Kullandığın telefon var ya 2 farklı ekran(tianma,huaxing) 4 farklı emmc çipi(Samsung,micron,Sandisk,hynix) ile üretilmiş bundan haberin var mı? Kimi emmc çipi erken sağlığını hızını yitirip yavaşlıyor kimi ekranda kronik ghost screen sorunu var kimisinde ölü pixel sorunu var bunlardan hangisinden haberin var da kafadan sallama diye cevap veriyorsun. Dış sağlamlık olarak cihazlarda bir şey yok zaten donanımları kalitesiz elde ne varsa koyulmuş parçalar.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
"Kafadan sallamayın"?? Ne zamandır bu işin icindesin ne zamandır telefonlardan anlıyorsun onu sorayım. Kullandığın telefon var ya 2 farklı ekran(tianma,huaxing) 4 farklı emmc çipi(Samsung,micron,Sandisk,hynix) ile üretilmiş bundan haberin var mı? Kimi emmc çipi erken sağlığını hızını yitirip yavaşlıyor kimi ekranda kronik ghost screen sorunu var kimisinde ölü pixel sorunu var bunlardan hangisinden haberin var da kafadan sallama diye cevap veriyorsun. Dış sağlamlık olarak cihazlarda bir şey yok zaten donanımları kalitesiz elde ne varsa koyulmuş parçalar.
Hocam görüşünü bildirmiş ne bu agresiflik ve dediklerinizin hepsini google'da tek kelimeyle bulabiliriz

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
Hocam görüşünü bildirmiş ne bu agresiflik ve dediklerinizin hepsini google'da tek kelimeyle bulabiliriz
Bulabiliyorsanız bulun hocam. Görüş bildirmek dediğiniz benim fikrime kafadan sallama demesi. Konuyu uzatmamak adına başka bir şey demiyorum. :kizginpeepo:

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
redmi note 11 pro aldım hayırlı olsun alırım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,320
Üyeler
167,090
Son üye
SeyitAkdağ
Top Bottom