Neler Yeni

8000 TL 9000 TL civarında laptop PC önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar universiteye geleceğinden bir bilgisayar alma planım var ve taşımak sorun olacağından laptop alacam fakat cidden bilgim çok zayıf sizlere danışmak istiyorum. 8bin 9bin TL civarında bir laptop PC önerebilir misiniz artısı eksisi ile şimdiden teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtkn

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oyun da oynayacam ama (yazılım gibi bir bölümde değilim) sağlık bilişimi için de çalışmak istiyorum işte phtyhon c# gibi programları öğrenme planım var

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Benim de aklımda vardı hocam bu ama emin olamadım peki bir şey daha soracam monsterin kendi bayileriyle int fiyatları aynı mıdır internetten almak istemiyorum da

Kerem gök

80+ Silver
Benim de aklımda vardı hocam bu ama emin olamadım peki bir şey daha soracam monsterin kendi bayileriyle int fiyatları aynı mıdır internetten almak istemiyorum da
aynı mıdır bilemiyorum( bence aynıdır sadece tahminim) ama bir sorun olursa koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam bu benim içindi bir de mühendis abim var AutoCAD tarzı çizim programları kullanıyor render vs alıyor önerdiğin bir PC var mıdır (öncekini alacaz %99 bu arada)

Mtkn

80+
Arkadaşlar universiteye geleceğinden bir bilgisayar alma planım var ve taşımak sorun olacağından laptop alacam fakat cidden bilgim çok zayıf sizlere danışmak istiyorum. 8bin 9bin TL civarında bir laptop PC önerebilir misiniz artısı eksisi ile şimdiden teşekkürler
Kesinlikle Macbook i5 yap bunu al

Mtkn

80+
macbook alınmaz bence şunda monster daha iyi
Burda mesajım var iyi oku

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Burda mesajım var iyi oku
biliyorum onu ama i3 daha kötü i7 den yani ama iş için ise macbook alınır adam 1 el cs atacam dese atmaz neredeyse doğru aslında

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtkn
Top Bottom