Neler Yeni

8000 TL Bütçeye Sistem Toplama Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Demir
Bütçe
8000
Nvidia 1650 super tarzı bir bilgisayar toplamak istiyorum nvidia olmasada başka bilindik bir marka olsa yeter bütcem 8k kadar ram 16 ve işlemci i5 olması lazım hangi anakart yeterli ise yazsanız benim için çok iyi olur bilgisayar toplamacılara ulaşamadığımdan dolayı foruma yazıyorum. 1650 super için daha fazla miktar lazım ise 8.5k ya çıkabilitrim. desteklerinizi beklerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör dahil

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Turgut
Piyasada ekran kartı olmadığı için hazır sistem alın hocam. Yoksa sadece ekran kartı 5k'ya geliyor. :(

Örneğin;

Hazır sistem örnek

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Nvidia 1650 super tarzı bir bilgisayar toplamak istiyorum nvidia olmasada başka bilindik bir marka olsa yeter bütcem 8k kadar ram 16 ve işlemci i5 olması lazım hangi anakart yeterli ise yazsanız benim için çok iyi olur bilgisayar toplamacılara ulaşamadığımdan dolayı foruma yazıyorum. 1650 super için daha fazla miktar lazım ise 8.5k ya çıkabilitrim. desteklerinizi beklerim.

Monitör dahil
Attığım sistemi benim yaptığım gibi özelleştirerek almanızı tavsiye ederim.
Adsız10.png
Monitör olarak bütçeniz yetiyorsa bu monitörü tavsiye ederim,fiyatına göre çok iyi monitör.
Yetmezse bu iki monitörden birini alabilirsiniz.

Son düzenleme:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Attığım sistemi benim yaptığım gibi özelleştirerek almanızı tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Monitör olarak bütçeniz yetiyorsa bu monitörü tavsiye ederim,fiyatına göre çok iyi monitör.
Yetmezse bu iki monitörden birini alabilirsiniz.
Bu sistem alınabilir.İşlemciyi 3600 yapıp rami 16 yapmanızı tavsiye ederim.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Monitör dahil
Hazır sistem olur değil mi?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bu sistem alınabilir.İşlemciyi 3600 yapıp rami 16 yapmanızı tavsiye ederim.
Adam monitör dahil demiş o yüzden öyle özelleştirdim ve herkes 8k'lık sistemler atmış,galiba monitör dahil yazısını görmemişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Demir
Top Bottom