Yardım 8000 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

duchess

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
8000
ARKADAŞLAR SİSTEMİM ŞÖYLE:
AMD RX 550 EKRAN KARTI
16GB RAM
İ3 9100F İŞLEMCİ 4 ÇEKİRDEKLİ
POWER BOOST BST-ATX500A 12CM SİYAH FAN 500W GÜÇ KAYNAĞI

BÖYLE BİR SİSTEMİM VAR ŞU AN RDR 2 GİBİ SAĞLAM OYUNLARDA 60 VE ÜSTÜ FPS ALDIRACAK 8000 TL LİK EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ?

O sistemi komple satsan 2. Elde ne kadar eder acaba? Komple yeni sistem almak daha mantıklı olabilir.

CİDDİ MİSİN? HER NEYSE VAR MI 8K LIK EKRAN KARTI ÖNERİSİ?
Maalesef. Amaç AAA oyunları 60fps oynamaksa ekran kartı değiştirmek yeterli olur. Fakat işlemci bir tık zayıf, 4 çekirdek işlemci ile kullanmak için 8000TL'nin tamamı ile ekran kartı almak yerine bir kısmını işlemciyi yükseltmek için kullanabilirsin. Misal i5 9400F + RX6600 daha makul bir ikili olur.

Maalesef. Amaç AAA oyunları 60fps oynamaksa ekran kartı değiştirmek yeterli olur. Fakat işlemci bir tık zayıf, 4 çekirdek işlemci ile kullanmak için 8000TL'nin tamamı ile ekran kartı almak yerine bir kısmını işlemciyi yükseltmek için kullanabilirsin. Misal i5 9400F + RX6600 daha makul bir ikili olur.
Hocam amd şu an kullanıyorum ama çok haz edemiyorum.Gtx Rtx gibi ekran kartları tam oyun için yaratılmış bir ekran olarak gördüğüm için amd biraz pasif kalıyor.Ancak RX6600 DE KAFAMA YATIYOR O DA BAYA FPS VERDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOĞU YERDE KARARSIZIM ŞU AN.

Hocam amd şu an kullanıyorum ama çok haz edemiyorum.Gtx Rtx gibi ekran kartları tam oyun için yaratılmış bir ekran olarak gördüğüm için amd biraz pasif kalıyor.Ancak RX6600 DE KAFAMA YATIYOR O DA BAYA FPS VERDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOĞU YERDE KARARSIZIM ŞU AN.
Hocam ikinci el düşünür müsün?

CİDDİ MİSİN? HER NEYSE VAR MI 8K LIK EKRAN KARTI ÖNERİSİ?
9100f baya zayıf işlemci arkadaşımda var arkada kardeşi istedi diye roblox açıyo kendi lole giriyo benle sistem bi ölüp diriliyo 1650 var onda

Galiba dediğini yapacam reis rx 6600 hem bütçeye uygun hem de performansı kötü değil bir de i5 işlemci takacağım teşşekür ederim yardımcı olduğunuz için :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri