Neler Yeni

Çözüldü✓ 8000 tl monitör önerisi

yunus458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre Yılmaz
Bütçe
8000
8000 tl ye monitör bakıyorum monitörün kesinlikle tn panel olmasını istemiyorum ışık süzmesi gosthing gibi problemleri olmayan 2 k 27 inch bir monitör bakıyorum tabii ki hz de önemli ama 170 hz civari yeterli bu fiyat bandında alınabilecek en iyi modeller nelerdir beni aydınlatır ve gorüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
M.Rüzgar Özen
8000 tl ye monitör bakıyorum monitörün kesinlikle tn panel olmasını istemiyorum ışık süzmesi gosthing gibi problemleri olmayan 2 k 27 inch bir monitör bakıyorum tabii ki hz de önemli ama 170 hz civari yeterli bu fiyat bandında alınabilecek en iyi modeller nelerdir beni aydınlatır ve gorüşlerinizi belirtirseniz sevinirim
r27qe alman gerek bu butcede, 7500tlye 10000tl özellikleri vadediyor.Tek problemi kalite kontrolde sıkıntı olması. Çok nadirde olsa ölü piksel geliyor. Bana denk geldi gönderdim dün akşam yarın tekrar gelecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Harun
kral güzel monitör bende 272qf eq modelini aldım yeni
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR​

MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR ben bunu aldım kral 1 hafta oldu çok memnunum​

yunus458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r27qe alman gerek bu butcede, 7500tlye 10000tl özellikleri vadediyor.Tek problemi kalite kontrolde sıkıntı olması. Çok nadirde olsa ölü piksel geliyor. Bana denk geldi gönderdim dün akşam yarın tekrar gelecek.
Bende almayı düşündüm hatta aldım ama iptal ettim çok fazla ölü piksel sorunu yaşayan olmuş neredeyse 2 monitörün 1 inde bu sorun var aslında eski monitörüm lenovoydu ve memnundun ama bu model beni korkuttu tavsiyeniz için teşekkür ederim

Top Bottom