8000 TL sadece kasa önerisi

Hell0win

80+
Reaksiyon skoru
119
Bütçem max 8200

Şuanda bu fiyatlardaki en iyi sistemi atarmisiniz mühtelemelen 1660s sistem atacaksınız onlara bakicam ama rtx 2060 en ucuz sistemde atarmisinizve ortalama 2 haftaya bu fiyatlara düşermi herkese iyi forumlar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre gayet iyi bir sistem alabilirisniz.

Fiyatına göre gayet iyi bir sistem alabilirisniz.
Ama fiyatlar ağustos ayından sonra düşmeye başlıyacak biraz bekleyin derim 1000 - 1500 daha ucuza alırsınız.

Hocam aceleniz yok ise 2 ay beklemenizi öneririm fiyatlar her gün az az düşüyo bunu sadece ekran kartı için demiyorum 9000 TL lik asus gaming laptop bu gün indirim de 7000 tl ye kadar düştüğünü gördüm.

Hocam aceleniz yok ise 2 ay beklemenizi öneririm fiyatlar her gün az az düşüyo bunu sadece ekran kartı için demiyorum 9000 TL lik asus gaming laptop bu gün indirim de 7000 TL ye kadar düştüğünü gördüm.
2 3 hafta bekleyecem Ağustosta almayı düşünüyorum bi rtx sistemi

@Selman Karaa hocam siz tavsiyeniz neler piyasa düzeliyor 7kya 1660s sistem var artık 8k ya 2060 alinabilirmi ağustosta birde eth guncellemesine noldu

@Selman Karaa hocam siz tavsiyeniz neler piyasa düzeliyor 7kya 1660s sistem var artık 8k ya 2060 alinabilirmi ağustosta birde eth guncellemesine noldu
Şuan 8500e RTX2060 sistem var. 8800e daha kaliteli bir RTX2060 sistem vardı. 8200TL bandına da gelme ihtimali var.

Linklerini atarmisiniz hocam

Linklerini atarmisiniz hocam
Mesela bunlar var ama parçalar çok kaliteli değil. Bugün gamegaraj haftasonu kampanyası sistemleri ve gaming gecesinde RTX2060 sistem düşebilir.

Mesela bunlar var ama parçalar çok kaliteli değil. Bugün gamegaraj haftasonu kampanyası sistemleri ve gaming gecesinde RTX2060 sistem düşebilir.

R5 1600 besleyemiyor yani beslerde yinede düşük kalır bence dediğiniz gib8 yapicam gaming gecesinde bunlar yerine
R5 3600 sistem olursa 8200 flan direk alicam

R5 1600 besleyemiyor yani beslerde yinede düşük kalır bence dediğiniz gib8 yapicam gaming gecesinde bunlar yerine
R5 3600 sistem olursa 8200 flan direk alicam
İkinci sistemdeki işlemci ryzen 5 1600 AF modeli. AF modeli ile tepe olarak kullanılan kart RTX2060. Yani ucu ucuna besler ama AF olmayan model darboğaz yapar. Eğer incehesap gaming gecesinde bu sistem gelirse işlemciyi ryzen 5 3600 yaparsın. Sana tavsiyem gamegaraj haftasonu kampanyasına da bakman.

İkinci sistemdeki işlemci ryzen 5 1600 AF modeli. AF modeli ile tepe olarak kullanılan kart RTX2060. Yani ucu ucuna besler ama AF olmayan model darboğaz yapar. Eğer incehesap gaming gecesinde bu sistem gelirse işlemciyi ryzen 5 3600 yaparsın. Sana tavsiyem gamegaraj haftasonu kampanyasına da bakman.
İnşallah alırım hocamda kurtulurum korkumda şu var 7kya flan duserse kazıklanirmiyim diye 1 ay sonra

Geri