Savaş Satış
80+ Bronze
Dahası
knk monitör gibi şeyler gerekli daha fazla para vermek yerine aksesuar alsın mouse gibi6500 XT varken 1650 neden alsın?
knk monitör gibi şeyler gerekli daha fazla para vermek yerine aksesuar alsın mouse gibi6500 XT varken 1650 neden alsın?
Hocam tarihi fark etmiyor ki bugün ki gibi olsa bile alması kolay değil onu diyorum yani.Taaa ne zaman önce yazdığım şeye yanıt vermen de ne bileyim yaanii :/
Eğer almaya param olsaydı o sistemi rahat alırdım :/Hocam tarihi fark etmiyor ki bugün ki gibi olsa bile alması kolay değil onu diyorum yani.
Fikrimi değiştirdim aklıma şu sistemi toplamak geldi ;Parça parça mı toplayacaksın yoksa direkt hazır sistem olarak mı satın almayı düşünüyorsun?
Kaldı 499 .mesajToplam 500 mesaj yazmışsan 80+ bronz oluyorsun.
Rütbe Sistemimiz Hakkında
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki. Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri 80+ Bronze = 500 Mesaj 80+ Silver = 2000 Mesaj 80+ Gold = 5000 Mesaj 80+ Platinum = 10000 Mesaj 80+ Titanium...forum.donanimarsivi.com
Bilmem ne zaman önceki mesajımı nasıl buldun la :/Kaldı 499 .mesaj
Denk geldi kaldi 498Bilmem ne zaman önceki mesajımı nasıl buldun la :/