İPhone 11.En fazla 8000 TL fiyatında telefon önerir misiniz?.
Lütfen önerdeğiniz cihazı neden önerdiğinizide yazın.
Bence çöpİPhone 11.
iPhone dengine gelebilecek başka bir telefon söyler misin hocam aynı fiyat veya da 8000 TL'den de pahalı yeter ki dengine gelmeye çalışsın atıcağın telefonBence çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:
İPhone boş telefon. Gereksiz pahalı
İPhone ne ki bilmiyom. Onun seviyesi neiPhone dengine gelebilecek başka bir telefon söyler misin hocam aynı fiyat veya da 8000 TL'den de pahalı yeter ki dengine gelmeye çalışsın atıcağın telefon![]()
S20+ note 10 s20 feEn fazla 8000 TL fiyatında telefon önerir misiniz?.
Lütfen önerdeğiniz cihazı neden önerdiğinizide yazın.
Telefon Karşılaştırma - Epey
Epey.com telefon özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun akıllı telefonu bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
İPhone ne ki bilmiyom. Onun seviyesi ne
Telefonu uzun süre kullanacağım bunu göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim. Şu an samsung kullanıyorum a5 2017 , hiç memnun değilim. O yüzden android cihazlara karşı biraz önyargılıyım.iPhone dengine gelebilecek başka bir telefon söyler misin hocam aynı fiyat veya da 8000 TL'den de pahalı yeter ki dengine gelmeye çalışsın atıcağın telefon![]()
Reis başta belirtseydin keşke o zamanTelefonu uzun süre kullanacağım bunu göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim. Şu an samsung kullanıyorum a5 2017 , hiç memnun değilim. O yüzden android cihazlara karşı biraz önyargılıyım.
ben 2016'da(sanırsam aldığım 6s 32GB'i halen kullanıyorum güncelleme de alıyor tertemiz fıstık gibi) ne kamerasında bir bozulma var ne başka bir şeyinde. Bir tek mAh düşük batarya sağlığı düşüyor onu da yılda bir değiştiriyorum oluyor bitiyor hocam. Samsung alacağına pişman olursun telefon 2 yıl sonra kafayı yıyor instagrama 1 fps video çekiyor çok değişik bir şey oluyor sadece batarya'dan ve özgün işletim sisteminden kazandırır sana bilgin olsun. Başka bir işe yaramaz android.Telefonu uzun süre kullanacağım bunu göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim. Şu an samsung kullanıyorum a5 2017 , hiç memnun değilim. O yüzden android cihazlara karşı biraz önyargılıyım.