parası var demekki harcamak istiyorhocam karışmak gibi olmasın ama yani bu kadar pahlı klavye almak ne kadar mantıklı
Dostum çok şükür maddi durumum yerinde almışken iyi bir şey almak istiyorum .hocam karışmak gibi olmasın ama yani bu kadar pahlı klavye almak ne kadar mantıklı
doğrudur hocam ben sandece neden bu kadar pahlı bişey istediğin için sormuştum daha uyguna vardır illaki kaliteli bişeylerDostum çok şükür maddi durumum yerinde almışken iyi bir şey almak istiyorum .
indirim oldugunda atar misin reis bende almayi dusunuyorumda8k klavyeye verecek ne yaşadın hocam. AUUULLAAAA F75 ALLLL GEÇÇÇÇÇ
Hocam Zaten 3-4K lık Klavyeler bile Kaliteli,İyi ve Sağlam Oluyor yani 8K Ultra İyi Daha Doğrusu Zengin Çocuğu falan Alıyordur yani Tuğkan Abi'nin klavye bile o kadar pahalı değilDostum çok şükür maddi durumum yerinde almışken iyi bir şey almak istiyorum .
Kral piyasayı ben takip edemem günde 1 kere girip bak işte. Zaten uygun fiyatı. Forumda bu kadar adı geçen bi ürünün kötü olma omkanı yok. Ne zaman forumu açsam en az 1 aula f75 konusu oluyorindirim oldugunda atar misin reis bende almayi dusunuyorumda
Monitör +klavye parası bence bi tane daha monitör alHocam Zaten 3-4K lık Klavyeler bile Kaliteli,İyi ve Sağlam Oluyor yani 8K Ultra İyi Daha Doğrusu Zengin Çocuğu falan Alıyordur yani Tuğkan Abi'nin klavye bile o kadar pahalı değil
Tabi Senin Kararın Ama 8K bir klavyeye vermek için Aşırı gereksiz Sadece uyarayım dedim karar senin sonuçta