Neler Yeni

8000 TL'ye Sağlam PC

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
İyi günler, DA2 ürününü alacaktım ama bi sıkıntı çıkmıştı alamamıştım, şu anda stokta yok yazıyor o yüzden alamıyorum.
8000TL'ye sağlam bütün ekipmanları ile PC dizmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Da2 sistemini bekle en uygun o olur

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Da2 sistemini bekle en uygun o olur
Reis bende öyle düşünüyorum da gelmez diye sanıyorum gelir mi? Kaç güne gelir tahminen? Her şeyi ayarlamıştım bütün ekipmanları sıkıntı çıktı bi tane şimdi de böyle olması iyi olmadı

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır pcmi alıcaksın ?
Toplama, hazır toplama pc de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

DA sistemlerine bakabilirsin
Bakmıştım uygun olarak son ürünü gördüm ama stok yok .d

DA sistemlerine bakabilirsin
en guvenilir orası
Sipariş verdik diyelim ürünlerde hiç bir sıkıntı çıkabilir mi? İtopyo üzerinden falan, çıkarsa ne yapmalıyım

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
İyi günler, DA2 ürününü alacaktım ama bi sıkıntı çıkmıştı alamamıştım, şu anda stokta yok yazıyor o yüzden alamıyorum.
8000TL'ye sağlam bütün ekipmanları ile PC dizmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
PC alırsan tüm parçaları kaliteli seç. Kronik sorunlu ssd seçme , ısınan hdd seçme , ssd okuma yazma hızlarına dikkat et , hdd 7200rpm olursa iyi olur , 80+ güç kaynağı al , kasanın hava akışı nasıl araştır , işlemciye sağlam soğutucu al (serin serin çalışsın uzun ömürlü olsun) , işlemcine overclock yapılıyor mu araştır(overclock doğru yapılırsa sistem daha performanslı daha hızlı olur) , işlemci olarak 10.000tl ye kadar amd işlemci tercih edilir diye düşünüyorum (bütçe çok olunca intel alınabilir çünkü biraz pahalı güzel intel işlemciler) , ram cl değerlerine dikkat et. Benim önerim kendin toplamadan hazır sistemlerden özelleştirme yaparak alman.

Yinede toplamak istersen:

Hazır sistemler:

Alıcağın PC nin bileşen fiyatlarını diğer sitelerle karşılaştırabilirsin veya foruma danışabilirsin.

PC bileşen fiyatlarını karşılaştırma siteleri:

Son düzenleme:

yerçileği

80+ Bronze

mausu güzel seçtim istersen düşürüp kulaklık veya klavyeyi yükselte bilirsin

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
PC alırsan tüm parçaları kaliteli seç. Kronik sorunlu SSD seçme , ısınan HDD seçme , SSD okuma yazma hızlarına dikkat et , HDD 7200rpm olursa iyi olur , 80+ güç kaynağı al , kasanın hava akışı nasıl araştır , işlemciye sağlam soğutucu al (serin serin çalışsın uzun ömürlü olsun) , işlemcine overclock yapılıyor mu araştır(overclock doğru yapılırsa sistem daha performanslı daha hızlı olur) , işlemci olarak 10.000tl ye kadar amd işlemci tercih edilir diye düşünüyorum (bütçe çok olunca Intel alınabilir çünkü biraz pahalı güzel Intel işlemciler) , RAM cl değerlerine dikkat et. Benim önerim kendin toplamadan hazır sistemlerden özelleştirme yaparak alman.

Yinede toplamak istersen:

Hazır sistemler:

Alıcağın PC nin bileşen fiyatlarını diğer sitelerle karşılaştırabilirsin veya foruma danışabilirsin.

PC bileşen fiyatlarını karşılaştırma siteleri:
Her şeyi güzelce anlatmışsın teşekkürler reis ama anlamadığım AMD işlemci İNTEL'Den daha iyi değil mi

monitör 24 inç yetermi yoksa jamesdonkey 27 inç alıp ekipmandanmı kısalım?
27 İNC düşünüyorum reis
hepsiburada.com/acer-kg251qjbmidpx-zeroframe-24-5-165hz-1-ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-kx1ee-j01-p-HBV00000SVXJ9?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwirz3BRD_ARIsAImf7LO0R_6jzy-XJePux8DVdYOHlBBGrX4ZmI-gYrhRuFrwsPaI3uRmj70aArwJEALw_wcB
veya 24 İNC olarak bunları da düşünüyorum

mausu güzel seçtim istersen düşürüp kulaklık veya klavyeyi yükselte bilirsin

Reis hepsi iyi tek RAM pek bilmiyorum ama bide monitör kalın çerçeve tek beğenmediğim o diyebilirim :D ama teşekkürler yardımın için

Son düzenleme:

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Her şeyi güzelce anlatmışsın teşekkürler reis ama anlamadığım AMD işlemci İNTEL'Den daha iyi değil mi

Valla bütçe 8000 Tl demişsin. Ben intel pc için en az 10k verilmeli diyorum. Bu da

10.000tl ye kadar amd 10.000
tl den sonra intel de alınır demek.

Oyun alanında genel olarak intel iyi ama intelden de oyun pc si toplayınca pahalıya patlıyor. Sen merak etme sendeki ryzen 5 3600 işlemci ile renderda yaparsın oyunda oynarsın. amd nin bu işlemcisi f/p bana göre.

Top Bottom