Neler Yeni

80000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
dostum

1.kingston kc 3000 serisini vatan veya pc sarf mazmeleri satan yerlerden almak zorundasın ürünün sahtesi çok fazla var

edit aynı şey ramler içinde geçerli sahtesi çok taklidi gene pc sarf mazemeleri satan yada satıcısı hepsiburada olan ürüne bakın

2. asus un her ürünü iyi degil asus diye diretmeyin asus eski asus degil

3. 7800x3d için 360 lık bir sıvı sogutmaya gerek yok kaliteli bir 240 lık sogutma işini görür intel işlemci almıyorsun soba gibi yansın
1-600 lira farkla Hepsiburada satıcısından alabilirim.
2- diretmek icin değil bugün yapılan öneriler ışığında yaptım. Cok anlayan biri değilim. Öneriye açığım.
3- Şanlıurfada yaşıyorum hava çok sıcak burdaki arkadaslarim 240 yetersiz kaldığını söylediler.
Önerilerinize açığım

asko56

80+ Silver
1-600 lira farkla Hepsiburada satıcısından alabilirim.
2- diretmek icin değil bugün yapılan öneriler ışığında yaptım. Cok anlayan biri değilim. Öneriye açığım.
3- Şanlıurfada yaşıyorum hava çok sıcak burdaki arkadaslarim 240 yetersiz kaldığını söylediler.
Önerilerinize açığım
urfada yaşıyor isen 360 anca kurtarır oralar 40 derece üstü görüyor

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Hocam ssd de eksik kalmış kasa ve güç kaynağı olarak attiklarinizi benim parçalarla birleştirme şansım olur mu acaba uyumlu olurlar mı? Zaten ekran kartı ve işlemci olarak aynı
Amazondan daha uyguna gelebilir bazı parçalar bence bir bak derim

asko56

80+ Silver

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY

asko56

80+ Silver
360 içine sığmıyor sanırım bunun sigiyorsa alabilirim.
bir kontrol edeyim yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

360 sıgıyor kendi sitesinde diyor

1720458524941.png

asko56

80+ Silver
Emin miyiz? Bana toplayacak olan arkadaşım sığmıyor dedi sonra diline düşmeyelim 😂
resmi corsain sitesinde kasanın ön bölümüne yerleştirerek 360 takabilrisiniz diyor

1720458759608.png

bu bölüme takılır diyor

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Peki hocam güç kaynağı ve kasa konusunu bunla çözdük diyelim başka elestirdiginiz ne noktalar var soğutucu falan gibi

asko56

80+ Silver
Peki hocam güç kaynağı ve kasa konusunu bunla çözdük diyelim başka elestirdiginiz ne noktalar var soğutucu falan gibi
sıvı sogutmayıda corsair alın tam uyumlu olsun

kasa psu ve sıvı sogutma full corsair set ramleride corsair alın full set olsun

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
sıvı sogutmayıda corsair alın tam uyumlu olsun

kasa psu ve sıvı sogutma full corsair set ramleride corsair alın full set olsun
Valla her pahalı laptop alana bu para verilir mi deniyor ama hiç anlamadığın bir işte bu kadar detay bilgi varken insan lanet olsun laptop olsun uğraşmayayım diyor.

asko56

80+ Silver
Valla her pahalı laptop alana bu para verilir mi deniyor ama hiç anlamadığın bir işte bu kadar detay bilgi varken insan lanet olsun laptop olsun uğraşmayayım diyor.
tercih meselesi ama kasalı ile laptop arasıdna daglar kadar performans farkı var kasalı her zaman daha avantajlı mesela sen bu sistemi alsan zaten hiç 5 yıl bir degişiklik yapmazsın degişikligide bir işlemci bir ekran kartı yapar devam edersin bir 5 yıl daha ama laptopalrım ömrü daha kısa

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
tercih meselesi ama kasalı ile laptop arasıdna daglar kadar performans farkı var kasalı her zaman daha avantajlı mesela sen bu sistemi alsan zaten hiç 5 yıl bir degişiklik yapmazsın degişikligide bir işlemci bir ekran kartı yapar devam edersin bir 5 yıl daha ama laptopalrım ömrü daha kısa
Anakart tarafında ekran karti ve işlemciyi değiştirmeye el verecek bir seviyede mi?
Ram bulamadım HB de(güvenilir) soğutucu buldum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tebilon güvenilir mi?

Top Bottom