Tamam. Hayatında birkez olsun kullandınmı acabada konuşuyorsungalax nvdia nın ana resmi partneri asıl galax alınır iyi marka bilmeden yorum yapmayın lütfen
İşte HB den almayacaksınız ama 1k daha ucuza alacaksınız.Gerçekten pişman olmayacağınız bir ürün.Hocam bunun fiyatı biraz tuzlu gibi HB de
kullandım hatta hof edition 3080ti kullandım tanıdıgımda gayet iyi ürünTamam. Hayatında birkez olsun kullandınmı acabada konuşuyorsun
Sitesinden atmak isteyince bende de spam hatası veriyor güvenilir mi acabaİşte HB den almayacaksınız ama 1k daha ucuza alacaksınız.Gerçekten pişman olmayacağınız bir ürün.
Anladım hangisi olduğunu güvenilir mi acabaSitesinden atmak isteyince bende de spam hatası veriyor güvenilir mi acaba
50k lık pc aldım adını bile engelliyor forum neden bilmiyorum.Sitesinden atmak isteyince bende de spam hatası veriyor güvenilir mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hangisi olduğunu güvenilir mi acaba
yani toplasan 1 saat kullanmamışsınkullandım hatta hof edition 3080ti kullandım tanıdıgımda gayet iyi ürün
dostum çocuk oldugun çok belli verecegin cevap yok sana şöyle söyleyeyim anla arkadaşım almanyadan akrabası aracılıgı ile galax hof 3080ti getirdi 1.5-2 yıl kullandı sonra ürünü sattı 4080 e geçti toplam 1 saat degil 1.5 sene zaten kartın ne oldugunu gördüm say çünkü arkadaşın pc sini ben topladım teslerini yaptım çok uzun süre de arkadaşın evinde kullandım galax iyi marka bilmeden konuşan sen oldugun için zaten bana cevap vermiyorsun boş laf.yani toplasan 1 saat kullanmamışsın
Galax gayet iyi bir marka?Tamam. Hayatında birkez olsun kullandınmı acabada konuşuyorsun
Arkadaş konuyu terk etti hocam elinizi yormayın .dostum çocuk oldugun çok belli verecegin cevap yok sana şöyle söyleyeyim anla arkadaşım almanyadan akrabası aracılıgı ile galax hof 3080ti getirdi 1.5-2 yıl kullandı sonra ürünü sattı 4080 e geçti toplam 1 saat degil 1.5 sene zaten kartın ne oldugunu gördüm say çünkü arkadaşın pc sini ben topladım teslerini yaptım çok uzun süre de arkadaşın evinde kullandım galax iyi marka bilmeden konuşan sen oldugun için zaten bana cevap vermiyorsun boş laf.
üzücü nokta bir insanı tanımadan etmeden 1 saat bile kullanmamıssın lafı agırma gitti yoksa yorumunu yapmakta özgür ama bizim insanımız tanımadıgı bilemedigi bir insan hakında boş yapmayı çok seviyor üzücü olan kısım oGalax gayet iyi bir marka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş konuyu terk etti hocam elinizi yormayın .
dostum çocuk oldugun çok belli verecegin cevap yok sana şöyle söyleyeyim anla arkadaşım almanyadan akrabası aracılıgı ile galax hof 3080ti getirdi 1.5-2 yıl kullandı sonra ürünü sattı 4080 e geçti toplam 1 saat degil 1.5 sene zaten kartın ne oldugunu gördüm say çünkü arkadaşın pc sini ben topladım teslerini yaptım çok uzun süre de arkadaşın evinde kullandım galax iyi marka bilmeden konuşan sen oldugun için zaten bana cevap vermiyorsun boş laf.
dostumHocam şu şekil bir sistem oldu ekran kartını düşürüp 3070 ti süper galax yaparak veya sınır zorlayrak bu şekilde almak istiyorum. Uyumu nasıl sizce ve başka sitelerden toplasam fiyatı ne kadar fark ederdi. Nasıl oldu sizceListelerim - hepsiburada.com
Alışveriş listemle paylaştıkça kazanıyorum. Sen de listeni yap, kazan!app.hb.biz