Neler Yeni

80000 TL Bütçeye Sistem Toplama

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Muhammet Çağrı

asko56

80+ Silver

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
İşte HB den almayacaksınız ama 1k daha ucuza alacaksınız.Gerçekten pişman olmayacağınız bir ürün.
Sitesinden atmak isteyince bende de spam hatası veriyor güvenilir mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hangisi olduğunu güvenilir mi acaba

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Muhammet Çağrı

Anladım hangisi olduğunu güvenilir mi acaba
50k lık pc aldım adını bile engelliyor forum neden bilmiyorum.

asko56

80+ Silver
yani toplasan 1 saat kullanmamışsın :D
dostum çocuk oldugun çok belli verecegin cevap yok sana şöyle söyleyeyim anla arkadaşım almanyadan akrabası aracılıgı ile galax hof 3080ti getirdi 1.5-2 yıl kullandı sonra ürünü sattı 4080 e geçti toplam 1 saat degil 1.5 sene zaten kartın ne oldugunu gördüm say çünkü arkadaşın pc sini ben topladım teslerini yaptım çok uzun süre de arkadaşın evinde kullandım galax iyi marka bilmeden konuşan sen oldugun için zaten bana cevap vermiyorsun boş laf.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Muhammet Çağrı
Tamam. Hayatında birkez olsun kullandınmı acabada konuşuyorsun
Galax gayet iyi bir marka?

dostum çocuk oldugun çok belli verecegin cevap yok sana şöyle söyleyeyim anla arkadaşım almanyadan akrabası aracılıgı ile galax hof 3080ti getirdi 1.5-2 yıl kullandı sonra ürünü sattı 4080 e geçti toplam 1 saat degil 1.5 sene zaten kartın ne oldugunu gördüm say çünkü arkadaşın pc sini ben topladım teslerini yaptım çok uzun süre de arkadaşın evinde kullandım galax iyi marka bilmeden konuşan sen oldugun için zaten bana cevap vermiyorsun boş laf.
Arkadaş konuyu terk etti hocam elinizi yormayın :D.

asko56

80+ Silver
Galax gayet iyi bir marka?

Arkadaş konuyu terk etti hocam elinizi yormayın :D.
üzücü nokta bir insanı tanımadan etmeden 1 saat bile kullanmamıssın lafı agırma gitti yoksa yorumunu yapmakta özgür ama bizim insanımız tanımadıgı bilemedigi bir insan hakında boş yapmayı çok seviyor üzücü olan kısım o

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Hocam şu şekil bir sistem oldu ekran kartını düşürüp 3070 ti süper galax yaparak veya sınır zorlayrak bu şekilde almak istiyorum. Uyumu nasıl sizce ve başka sitelerden toplasam fiyatı ne kadar fark ederdi. Nasıl oldu sizce

asko56

80+ Silver
Hocam şu şekil bir sistem oldu ekran kartını düşürüp 3070 ti süper galax yaparak veya sınır zorlayrak bu şekilde almak istiyorum. Uyumu nasıl sizce ve başka sitelerden toplasam fiyatı ne kadar fark ederdi. Nasıl oldu sizce
dostum

1.kingston kc 3000 serisini vatan veya pc sarf mazmeleri satan yerlerden almak zorundasın ürünün sahtesi çok fazla var

edit aynı şey ramler içinde geçerli sahtesi çok taklidi gene pc sarf mazemeleri satan yada satıcısı hepsiburada olan ürüne bakın

2. asus un her ürünü iyi degil asus diye diretmeyin asus eski asus degil

3. 7800x3d için 360 lık bir sıvı sogutmaya gerek yok kaliteli bir 240 lık sogutma işini görür intel işlemci almıyorsun soba gibi yansın

Top Bottom