80000TL Sistem Toplama

hocam yaklaşık 5k da kasaya bütçe kalıyor ekran kartı için 40k bütçe ayırdım istediğiniz model ekran kartını takabilirsiniz 9070xt sembol olarak attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alakası yok kalite düşürmeeyle adam gamebooster PSU koymamiş ki :D işlemci kısmaya gelince bu işlemcilere istediğinizi yapın 2k reste verecekleri aynı değerler. 1080p low settings testleri gören herkes 78003d diye kendini parcaliyor
ben sisteme bakmadan yorum yaptım hocam ki o gigabyte anakartın o kadarda sağlam olduğunu düşünmüyorum msi gaming plus 10k bütçede en iyi anakart

İşlemci 9700x yada 600x

Patroit viper venom 2x16 6000 cl 30 3700

5070ti 80k vereceğime intihar ederim
120mm yeterli olur mu hocam

hocam yaklaşık 5k da kasaya bütçe kalıyor ekran kartı için 40k bütçe ayırdım istediğiniz model ekran kartını takabilirsiniz 9070xt sembol olarak attım

ben sisteme bakmadan yorum yaptım hocam ki o gigabyte anakartın o kadarda sağlam olduğunu düşünmüyorum msi gaming plus 10k bütçede en iyi anakart
ekran kartına ayrılan 40k bütçe ile istediğiniz bir kartı alabilirsiniz kasa zevk işi olduğu için kasayı size bıraktım
ekran kartından kısıp 35k bandında birşeyler alacaksanız kasayı ve extra m2 upgrade i ile taş gibi kullanırsınız

2k da oynicaksan git 7500f al zaten fazlasıyla götürecek seni

Msi anakart amd tarafından önermiyorum daha kaliteli sanma

Phantom sprit çift fanli 7 bloklu çok kaliteli bir soğutucu daha iyisini bulamazsın

Yani bu fiyata
Sizin attığınız sistemi alıcam hocam monitör olarak ne önerirsiniz en az 240hz olursa iyi olur

Ne önerirsiniz

neye dayanarak söylüyorsunuz bunu onuda açsanıza

İnsanların yorum ve kaliteli algısını anlıyorum çok satılan en iyisidir hayır sana önerdiğim her şey fiyatinin son kuruşuna kadar hakkını verdiği parçalardir benim fiyat algim şu sekildedir fiyatına göre alınan en yüksek birim

AM5 islemcilerin veri yolu aynıdır sen kat trilyonluk anakart bile alsan işlemcin ile iletişime geçen veri yolu sınırlıdır bunu en uygun fiyata ve kaliteli parantez içinde gigabyte seni asla üzmez almak gerekir

Benim sistem görüşüm fiyatına göre alınan en yüksek verimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,718
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri