- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah indiirm yapar.Anaaaa 4060 vardı,ben niye unuttum onu
İnşallah indiirm yapar.Anaaaa 4060 vardı,ben niye unuttum onu
Açık söyliyim 4060 ve Rx 7600'e o paraları vermezdim şahsen.İnşallah indiirm yapar.
Miningde kullanılmış olma olasılığı ne kadar? Mİningde kullanılmış cihazları nasıl anlarım?Anaaaa 4060 vardı,ben niye unuttum onu
Adamı aradım direk numarası silmeye çalışıyoruz elimizde kalmadı diyip yüzüme kapattı sövecektim tam geri arayıp tövbe yarabbim ya.Anaaaa 4060 vardı,ben niye unuttum onu
Ne kadar verilir?Açık söyliyim 4060 ve Rx 7600'e o paraları vermezdim şahsen.
2 3 aylık ürün bir sorun olcagnı sanmam,anlayamazsın da tek test yaparsın bakarsn çok ısınıyo o kadarMiningde kullanılmış olma olasılığı ne kadar? Mİningde kullanılmış cihazları nasıl anlarım?
7000 lira üstü vermezdim. Zaten 8k ya Rx 6700 xt bulursun ileride upgrade edersin. Çok daha güçlü bir kartın olurç Tabii zevkler tartışılmaz daha yeni çıkmış kart istiyorum diyorsan alabilirsin ama 4060 için pazarlık yapman gerekir.Miningde kullanılmış olma olasılığı ne kadar? Mİningde kullanılmış cihazları nasıl anlarım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamı aradım direk numarası silmeye çalışıyoruz elimizde kalmadı diyip yüzüme kapattı sövecektim tam geri arayıp tövbe yarabbim ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar verilir?
güzel kart aslında ama hala optimizasyon problemleri var o yüzden önermem elden çıkarırken de zorlar biraz.7600 ile 6600xt arasında çok fark varmı? birde dediğim gibi ARC750 iyi diyorlar alınır mı?
güzel kart aslında ama hala optimizasyon problemleri var o yüzden önermem elden çıkarırken de zorlar biraz.
Hocam A750 almayin. Onun yerine 3060/rx7600 alin yeter. 3070 darbogaz yapabilir biraz.
7000 lira üstü vermezdim. Zaten 8k ya Rx 6700 xt bulursun ileride upgrade edersin. Çok daha güçlü bir kartın olurç Tabii zevkler tartışılmaz daha yeni çıkmış kart istiyorum diyorsan alabilirsin ama 4060 için pazarlık yapman gerekir.
Alınır mı?2 3 aylık ürün bir sorun olcagnı sanmam,anlayamazsın da tek test yaparsın bakarsn çok ısınıyo o kadar
Hocam tam ayni ilana bakiyordum bende
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bende senin yerinde olsam o paraya almazdım, fiyat biraz yüksek geldi. rx 6700xt daha güçlü arada 5-10 fps gibi ufak farklar da yok oyundan oyuna 15-20 fps fark var neredeyse
En az 1 senelik garantili kart bulsam alıcam sizin dediğiniz gibi yapıp.yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bende senin yerinde olsam o paraya almazdım, fiyat biraz yüksek geldi. rx 6700xt daha güçlü arada 5-10 fps gibi ufak farklar da yok oyundan oyuna 15-20 fps fark var neredeyse
Darboğaz yapsın bir şey olmaz. Uygun fiyata daha yüksek performanslı b,r kart varsa onu neden almayasın. Bir süre araştırsan kesin bulursun garnatili iy bir kart.En az 1 senelik garantili kart bulsam alıcam sizin dediğiniz gibi yapıp.