8000₺ sistem toplama

Reaksiyon skoru
67
Bütçe
8000
Dostlar yeğenime PC topluyorum bütçesi çok yok maks 8,5 olabilir. Uzun yıllar kullanmak istiyor. Yakın zamanda bu fiyata 1660 sistem gelir mi ya da siz hangi parçaları öneriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

Dostlar yeğenime PC topluyorum bütçesi çok yok maks 8,5 olabilir. Uzun yıllar kullanmak istiyor. Yakın zamanda bu fiyata 1660 sistem gelir mi ya da siz hangi parçaları öneriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Şu sıralar sistem yok biraz beklemesi lazım. PC Hocası, Donanım Arşivi YouTube kanalları ve Instagram sayfalarını takip etsin yeterli

Bayram fırsatlarını takip edin. Tek tek toplanmak istenirse indirim falan kovalanmalı, rx6400 sistem belki tek tek toplanabilir ama o bile zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dayanamadım topladım 8130 tl tutuyor:

Son düzenleme:
Bayram fırsatlarını takip edin. Tek tek toplanmak istenirse indirim falan kovalanmalı, rx6400 sistem belki tek tek toplanabilir ama o bile zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dayanamadım topladım 8130 TL tutuyor:

Teşekkürler hocam kasa bana pahalı geldi vento kasa vardı trendyolda 1100₺ fsp psulu onu alsak, ssdyi de 250gb yeterli olur kendi harddiski var evde. Bunlardan kısıp kartı 6500xt yapsam sanki daha iyi olur gibi

Teşekkürler hocam kasa bana pahalı geldi vento kasa vardı trendyolda 1100₺ fsp psulu onu alsak, ssdyi de 250gb yeterli olur kendi harddiski var evde. Bunlardan kısıp kartı 6500xt yapsam sanki daha iyi olur gibi
Mantıklı hocam 6500 xt ye çıkabiliyorsa olur h510 anakartlarda pcie 4.0 desteği bulunuyor ama 11.nesil işlemci istiyor 6500 xt tam performansta çalışmayacak ama 6400 ten biraz daha güçlü olacaktır. 10100f besler 6500xt yi.

Geri