Neler Yeni

800tl civarı red switch klavye

ArdaaaK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Kanat
Bütçe
800
Şuanki mevcut klavyem gamebooster g902 blue switch klavye. Bunu 300 lira civarına satıp üstüne para ekleyip bir klavye almak istiyorum. Gamebooster g918 fire storm güzel gibi duruyor. Blue switch çok ses yaptığı için red switch almayı düşünüyorum. İtopyada da sanırım kampanya var g918 700 liraya satılıyor şuanda sizce onu mu alayim yoksa önerdiğiniz başka bir klavye var mı? Yurtdışından alamam ona göre bir klavye önerebilir misiniz?

ArdaaaK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Kanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok red switchine bakın o 700 lira gözüküyor. https://www.itopya.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u13270 bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da güzele benziyor ama g918in rgb modlarını çok sevdim. Bunun g918den artıları olarak neler var

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

ArdaaaK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Kanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masanız küçük ise k552 kumara daha mantıklı olur. Aralarında çok fark olacağını düşünmüyorum.
Masam küçük değil de ben beyaz klavye istiyorum hazır black friday yaklaşıyorken bildiğiniz büyük bir indirimi olan bir klavye var mı

Sizde de gönderdiğim linkte 700 lira mı yazıyor yoksa bende hatalı mı gözüküyor.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
Masam küçük değil de ben beyaz klavye istiyorum hazır black friday yaklaşıyorken bildiğiniz büyük bir indirimi olan bir klavye var mı

Sizde de gönderdiğim linkte 700 lira mı yazıyor yoksa bende hatalı mı gözüküyor.
700tl beyaz hafta sonu diye kampanya vardı

Top Bottom