basilisk x olabilir.Merhabalar genellikle fps oyunları oynuyorum ve wireless bir mouse arıyorum bütçem 800tl civarı her türlü önerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.
Biraz ağır değilmi o mousebasilisk x olabilir.
80 gram, ağır dediğin mouselar 100 üstü oluyor.Biraz ağır değilmi o mouse
Eskiden baktığım zaman aklımda 100civarı diye kalmıştı benim hatam hocam kusura bakmayın doğru diyorsunuz dediğiniz mouse aklımda varmıdır başka güzel alternatif80 gram, ağır dediğin mouselar 100 üstü oluyor.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi basilisk x mi yoksa g305 mi daha iyi fps oyunları oyniyacağım dediğim gibi ona göre değerlendirirsekLogitech G305 Lightspeed Wireless bu iyi
Steelseries'in aerox 3 modelide var hocam hangisi daha iyidir![]()
SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.899,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tutuş stiline göre alman daha faydalı olacaktır.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi basilisk x mi yoksa g305 mi daha iyi fps oyunları oyniyacağım dediğim gibi ona göre değerlendirirsek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steelseries'in aerox 3 modelide var hocam hangisi daha iyidir
Claw şeklinde tutuyorumtutuş stiline göre alman daha faydalı olacaktır.
İkisi arasında kalıp Rival'i seçmiştim.Steelseries'in aerox 3 modelide var hocam hangisi daha iyidir