800tl klavye önerisi

Razer önermem mouse razer diye set dizeyim dedim de 800 ona vereceğime 40 daha ekler arcitcs nova 1 white alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin Fason marka diyebileceğiniz ziyou lang t60 blue sw 4 ay kullandım yay sesi vardı fakat çokta umrumda olmayan bir sorundu sesi fazla diye sattım red sw aldım 460 tan 410 a falan kuponlarla çok ta mutluyum kalitteli sandığın razerin tuşları siliniyor
Fason marka dediğim ürünler gamepower, rampage gibi markalar . Yukarıda atılan ürünleri biliyorum ama o fiyata kablosuz ürün almamayı dusunuyorum diğeri ise gözüme hitap etmedi . Acer in sorunu yoksa Acer almayı düşünüyorum.

Fason marka dediğim ürünler gamepower, rampage gibi markalar . Yukarıda atılan ürünleri biliyorum ama o fiyata kablosuz ürün almamayı dusunuyorum diğeri ise gözüme hitap etmedi . Acer in sorunu yoksa Acer almayı düşünüyorum.
Benim kullandığım markanın adı ziyou lang t60 tek kotu yani blue da da red de yay sesinin olması onun dışında efsane diyebilirim

ahh ahh blue switch olmasa... red switch yada sessiz klavye arıyorum gece cok ses yapıyor cunku sureklı yazı yazıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Masam pek büyük değil , bilek desteği de sevmiyorum bilek desteği çıkıyor mu
çıkıyor

800 ün 1 kuruş üstü olmaz maalesef.

razer ı internet kafe de denemiştim çok hoşuam gitmişti o yüzden almayı düşnüyorum.
Hocam internet kafede görmüş beğenmişseniz alın bence önemli olan sizin görüşünüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,252
Üyeler
195,310
Son üye
Reensn
Geri