850 ye rakipsiz.ikolojik15 kodu ile 850ye falan geliyor bunu alHavit Gamenote H2002D Gaming Oyuncu Kulaklığı - Siyah
Kablo Uzunluğu 1.70 Metre Kablo Tam Boy Kulak Üstü Oyuncu Gamer Kulaklık 3.5mm Aux Jack Konnektör Tipi -Ø6.0×2.2mm Mikrofon Pc Notebook Professional Kulaklık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
150-200 daha çıkabilirseniz medusa var gamepower harika internet cafede kullandık aşırı memnun kaldım iki arkadaşım kullandıktan direkt sonra aldı .Valorant oynuyorum, Edit yapıyorum yani genel kullanımı yüksek bir Kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
malesef maksimum bu benden.150-200 daha çıkabilirseniz medusa var gamepower harika internet cafede kullandık aşırı memnun kaldım iki arkadaşım kullandıktan direkt sonra aldı .
850 ye rakipsiz.
ikolojik15 kodu ile 850TL'ye sipariş ettim hadi hayırlısı..ikolojik15 kodu ile 850ye falan geliyor bunu alHavit Gamenote H2002D Gaming Oyuncu Kulaklığı - Siyah
Kablo Uzunluğu 1.70 Metre Kablo Tam Boy Kulak Üstü Oyuncu Gamer Kulaklık 3.5mm Aux Jack Konnektör Tipi -Ø6.0×2.2mm Mikrofon Pc Notebook Professional Kulaklık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr