800tl civarına alınabilicek sensörü fiyatına göre iyi olan wireless mouse arıyorum arkadaşlar her türlü öneri tavsiye için şimdiden teşekkür ederim
sıkıntı yaşamam değilmi gecikme değerleriyle alakalıMM731 alınabilir diye düşünüyorum. İlk çıktığı zaman gecikme değerleri ile ilgili problemleri olsa da sonradan yazılımla düzelttiler diye biliyorum.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bende onu almak istiyordum ama bütçeyi aşıyor 1000tl vermek zorlar beniKesinlikle Glorious Model O önerimdir.
Dediğim gibi sonradan sorunları düzeltildi diye biliyorum. Siz yine de araştırın. Eğer düzeldiyse özellik olarak güzel ve dolu.sıkıntı yaşamam değilmi gecikme değerleriyle alakalı
baktığımda genel olarak düzeltildi diye okudum özellikleri iyi evet fiyatına göre baya iyi hemdeDediğim gibi sonradan sorunları düzeltildi diye biliyorum. Siz yine de araştırın. Eğer düzeldiyse özellik olarak güzel ve dolu.
bende onu almak istiyordum ama bütçeyi aşıyor 1000tl vermek zorlar beni
skatezleri kötü hocam o modelin ondan almadım onu yoksa m800 alıcaktımO zaman bunu öneririm hocam. Biliyorum kablolu ancak bu mousenin özellikleri ayrı güzel. Ayrıca Deluxe M800 mouse var kablosuz olarak güzel. Onu da önerebilirim. Uygundu en son. Bu sitede güzel mouseler var tercih sizin.XTRFY M4 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Beyaz
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...shop.connectgame.com.tr