Neler Yeni

800TL Sensörü İyi Wireless Mouse Önerisi

Xastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Koray Korkmaz
Ben de kontrol ettim çoğu meşhur mouse gurmesi sorunların düzeltildiğini söylemiş firmware update ile.
firmware update uygulamasını indirip yapınca olmuyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de kontrol ettim çoğu meşhur mouse gurmesi sorunların düzeltildiğini söylemiş firmware update ile.
fazladan bir şey yapmama gerek var mı

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Rog pugio 2 kullanıyorum çok memnunum kablosuz.

Rival 650

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O zaman bunu öneririm hocam. Biliyorum kablolu ancak bu mousenin özellikleri ayrı güzel. Ayrıca Deluxe M800 mouse var kablosuz olarak güzel. Onu da önerebilirim. Uygundu en son. Bu sitede güzel mouseler var tercih sizin.
bu kablosuz değil ki biliyor olman önerebileceğin anlamına gelmiyo

Xastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Koray Korkmaz
Programını indirip güncelleme yapacaksınız işte başka bir şeyi yok :)
coolmaster mm731 aldım zaten aklımdaydı siz söylemeden öncede geldiği zaman ilk programını indirip güncelleyeceğim umarım sorun yaşamam yaşarsamda iade etmeye çalışacağım tavsiye veren öneride bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
coolmaster mm731 aldım zaten aklımdaydı siz söylemeden öncede geldiği zaman ilk programını indirip güncelleyeceğim umarım sorun yaşamam yaşarsamda iade etmeye çalışacağım tavsiye veren öneride bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
Mouselar, kulaklık gibi hijyen ürünlerine girmiyor diye biliyorum. O yüzden paketine ve içeriğine zarar vermezseniz iade almamaları için sebep yok.
Tücrebelerinizi de paylaşın kullandığınız süre boyunca. Belki ben de düşünürüm almayı.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick

Hwaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Demirkıran
Modem o çok kötü bir fare çıktığı zamanda çok hypelanmıştı hafif falan ama sonra o kadar fazla sorunu varki mouseda 20m omron var tuşları gıcırdıyor zaten omron olduğu için double click sorunu var yan butonlar da berbat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom