DarkLegion3
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
Mondial 50 loyal i modelini 80CC yükseltilmiş 26 Bin e bırakıp üstüne kasko yapacakmış almak mantıklı mı?
Kaskoyu niye yapıyor anlayamadimMondial 50 loyal i modelini 80CC yükseltilmiş 26 Bin e bırakıp üstüne kasko yapacakmış almak mantıklı mı?
nasıl yükseltildiğini bilmiyorsun bence bulasma garantisi falan varmı hemMondial 50 loyal i modelini 80CC yükseltilmiş 26 Bin e bırakıp üstüne kasko yapacakmış almak mantıklı mı?
Kendisi tanıdığımız babamın çocukluk arkadaşının oglu o yüzden biraz indirimde yapıyor sanırım kendiside çok sever beniKaskoyu niye yapıyor anlayamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
26ya rksler yok muydu
6 Aylık motor hepsi vardır sadece iş yerine gitmek için kullanmışnasıl yükseltildiğini bilmiyorsun bence bulasma garantisi falan varmı hem
bayii dışı yükseltmeler garantiden çıkartmıto munasıl yükseltildiğini bilmiyorsun bence bulasma garantisi falan varmı hem
50cclere bayiler kendileri kit veriyorbayii dışı yükseltmeler garantiden çıkartmıto mu
Hiç bir bilgim yok :/bayii dışı yükseltmeler garantiden çıkartmıto mu
Mondiale çok para vermeni tavsiye etmem sen yine de muhtemelen alacaksın ama rks bakabilirsin o fiyatlaraKendisi tanıdığımız babamın çocukluk arkadaşının oglu o yüzden biraz indirimde yapıyor sanırım kendiside çok sever beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6 Aylık motor hepsi vardır sadece iş yerine gitmek için kullanmış
Hocam bütçem 35 bin dediğiniz modellere yetmiyor paramMondiale çok para vermeni tavsiye etmem sen yine de muhtemelen alacaksın ama rks bakabilirsin o fiyatlara
Trabzonda hocam almayı ben düşünüyorumO dediğin fiyata 80cc motor kalmadı hocam. Almayacaksan yönlendir arkadaşı ben alayım. Kaç aylık olduğundan ziyade kaç km de o önemli. Kaç k km de bakım yapıldı o önemli.