80K SISTEM TOPLAMA ONERISI

Reaksiyon skoru
43
Bütçe
80000
Selamlar hocalarim pc toplayacafim 70ksisteme 10kda monitore ayirdim monitor olarak
https://www.incehesap.com/philips-e...tm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.53
Bunu dusunuyorum baska onerisi olan varsa onerirse mutlu olurum
Sistem olarakta
innonun veya baska orta fiyatli bi markanin RTX5070 ini tercih edicem
Islemci olarak amd ryzen 7 7800x3d dusunuyorum, ram 16gb ddr5 alirim sanirm bunlarin disinda diger parcalar hakkinda gram fikrim yok tek kriterim kasayi beyaz akvaryum kasa almak sitiyorum onerilerinizi bekliyorum desigim gibi anakart,psu,fanlar halkinda gram fikrim yok yardiminixi bekliyorum hazir sistem varsa onada bakabilirm toplama biraz pahali cikiyor

Selamlar hocalarim pc toplayacafim 70ksisteme 10kda monitore ayirdim monitor olarak
https://www.incehesap.com/philips-e...tm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.53
Sistem olarakta
Islemci olarak amd ryzen 7 7800x3d dusunuyorum, ram 16gb ddr5 alirim sanirm bunlarin disinda diger parcalar hakkinda gram fikrim yok tek kriterim kasayi beyaz akvaryum kasa almak sitiyorum onerilerinizi bekliyorum desigim gibi anakart,psu,fanlar halkinda gram fikrim yok yardiminixi bekliyorum hazir sistem varsa onada bakabilirm toplama biraz pahali cikiyor
bu monitörü alma çok fazla şikayetçi olan var. kağıt üstünde fiyatıyla güzel duruyo ama vasat çıktı. sistem olarka da hazır sistem bak ayrı ayrı alma

Sistem olarakta
https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq5a.html bunu al monitör olarak renk kalitesi falan çok daha iyi ondan karşılaştır istersen epeyden 50 hz için almazdım ben onu asus bide daha iyi bi marka

Saolun monitor veya hazir sistem oneriniz varmi
gamepower sonic t80 kesinlikle alman gereken monitör. 6600 mü 6700 mü ne fiyatı şuan düştü de gayet iyi. sadece yanına bi nb f80 lazım 8k deriz ikisine toplam. 72k da sisteme kalıyo ona da bakalım bi

bide 9070 xt al çok daha iyi driver problemleri çok öncede kaldı amd nin

Saolun monitor veya hazir sistem oneriniz varmi
bu monitörü alma çok fazla şikayetçi olan var. kağıt üstünde fiyatıyla güzel duruyo ama vasat çıktı. sistem olarka da hazır sistem bak ayrı ayrı alma
yanına da bu sistemi yapıştır parçaları çok iyi ve fiyatında şuan muadili yok. monitör deneyimlediğim bi monitör ve daha memnun kaldığım bi model yok. pchocasının detaylı incelemesi var içini söküp panel üreticisine kadar anlatıyo izleyip öyle al için rahat etsin. bu attığım sistem de çok iyi kaçırma

Mantikli geliyor amkd ekran karti ama guvenemiyorum
aynı fiyata bi üst model performansı almak varken niye almayasınki aynı fiyata daha yüksek performans alıcaksın fsr 4 de dlss le aynı performansı veriyor ben olsam almazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maalesef öyle değil driver problemleri azaldı sadece ama hala devam eden çok sorun var
abimin pc sinde rx 590 var 1 kere bile hata yaşamadı bugüne kadar önceden çok kullanıyodu bi sıkıntı olmadı o zamanlar bile düzgün kullanırsan sorun olmuyodu yani sorun kullanıcılarda biraz

Mantikli geliyor amkd ekran karti ama guvenemiyorum
aynı fiyata bi üst model performansı almak varken niye almayasınki aynı fiyata daha yüksek performans alıcaksın fsr 4 de dlss le aynı performansı veriyor ben olsam almazdım

abimin pc sinde rx 590 var 1 kere bile hata yaşamadı bugüne kadar önceden çok kullanıyodu bi sıkıntı olmadı o zamanlar bile düzgün kullanırsan sorun olmuyodu yani sorun kullanıcılarda biraz
fsr 4 dlss ile aynı performansı mı veriyo sdfkjlhfvbskjşbnfdgj. şimdi amd germekten sıkıldım ama biraz gerçekçi atın bari. fsr kalite dışında bi seçenek seçersen zortluyo ve kattığı fps farkının da alakası yok. ayrıca dlss 5 de fark arşa çıkacak çok farklı şeyler geliyo komik olmayın

sadece kendi deneyiminle yorum yapamazsın gerişde kaldı falan diye. ayrıca ne sorun yaşandı biliyo musun ki kullanıcılarda sorun diyosun. babanızın firması değil bunlar boş savunmayın

fsr 4 dlss ile aynı performansı mı veriyo sdfkjlhfvbskjşbnfdgj. şimdi amd germekten sıkıldım ama biraz gerçekçi atın bari. fsr kalite dışında bi seçenek seçersen zortluyo ve kattığı fps farkının da alakası yok. ayrıca dlss 5 de fark arşa çıkacak çok farklı şeyler geliyo komik olmayın
videolara bakarsan gayet aynı dlss 4.5 bi tık daha iyi ama çok az fark var çok küçük detaylar harici aynıki oyun içinde 1 2 pikselin daha kaliteli olmasını anlamazsın bile youtubeda videoları var fps değerleri aynı görüntüdede durdurup bakarsan bikaç piksel daha kaliteli o kadar

sadece kendi deneyiminle yorum yapamazsın gerişde kaldı falan diye. ayrıca ne sorun yaşandı biliyo musun ki kullanıcılarda sorun diyosun. babanızın firması değil bunlar boş savunmayın
boş savunma yapmıyorum ben sadece amd ninde nvidianın gerisinde kalmadığı nvidia nın öne çıkan tarafı daha çok teknoloji sunması amdnin ise daha f/p olması hem kendi deneyimimle yorum yapmayıp kimin deneyimiyle yorum yapayım 8 9 sene önce almıştık ve 1 sorun yaşamadık kendi deneyimim harici kimi dinleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,524
Üyeler
190,590
Son üye
katsuumii
Geri