Param güvende ile almayı dene yoksa da elden artık bir şekil almaya çalışman gerekir.Ben havaleyi yaptıktan sonra hıyar yollarsa ne yapacağız hocam
hocam böyle tipler genelde güvendirmek icin yapiyo bulusma günü acil bi isim cıktı suraya gitmem lazım v.b diyorAklım takıldı, ya değilse mesela adama elden almayı teklif ettim(arkadas gelip alsa dedim) olur dedi mesela
Yarın sabah 10 a kadar yazın dedi, baska teklif gelirse satarım kozunuda oynadı adamhocam böyle tipler genelde güvendirmek icin yapiyo bulusma günü acil bi isim cıktı suraya gitmem lazım v.b diyor
NAFŞKAJCBAIXJQJXJQJF ne bileyim 8000 tl görünce yerimden sıçradımLAN SATİCİ KADIN ALO
Başka sitelere baktınızmı hızlı satılmasını istiyorsa coğu siteye ilan koyması gerekirYarın sabah 10 a kadar yazın dedi, baska teklif gelirse satarım kozunuda oynadı adam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem saf bir dolandirici havasi veriyor hemde zorda kalmis bir adam havasi var
Baktım koyulmamisBaşka sitelere baktınızmı hızlı satılmasını istiyorsa coğu siteye ilan koyması gerekir
UZAK DUR KARTIMDAN NAJFAJXBAJXBQBDBSoturduğum ilde satıyorlar vay arkadaş konu sahibi arkadaş almayacaksa bende talibim karta
Sherlockta aramızdaNumarayı aratınca farklı isim alma
Alıntıyı görüntüle
GeT alternatifleri nelerdir param güvende dışında%99 dolandırıcı. Elden veya GeT ile alamayacaksan uzak dur.