240 hz oled tercih ederdim senin yerinde olsamAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar bunu aldım monitorle birlikte bugün çok kafa yordum sistem almak için acele etmiş de olabilirim yorumlarınız nelerdir
Diğer parçalarda ne gibi özelleştirmeler var bilmiyorum ama bu sisteme 2K monitör gider.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bunu aldım monitorle birlikte bugün çok kafa yordum sistem almak için acele etmiş de olabilirim yorumlarınız nelerdir
Her türlü 2k monitör almalısınız 1080P monitör kullancaksanız gidin 4060Tİ lı sistem alın ne gerek var bu kadar para vermeyeYani amacım gerçekten kalite değil sadece performans olarak beni yormasın yeter ileriki zamanda monitoru 540 benq yapmayı düşünüyorum
arkadaşlar evet bence de bu sistemin hakkı 2k monitör ama arkadaş belki sadece cs valo oynuyor yani yüksek hz monitör lazım öyle de düşünmek lazım.Alıntıyı görüntüle
Soğutucuyu cooler master sıvı soğutma ile güncelliyorumMonitör kötü bu sistem için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart kötü işlemci soğutucu kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sırf ekran kartı ve işlemci olsun diye her şeyden kısılmış, bu sistem bana göre kötü ve dengesiz. Ben kaliteli bileşenler seçerdim kesinlikle.
Sistemi oyun için mi alıyorsunuz?Soğutucuyu cooler master sıvı soğutma ile güncelliyorum