850w 80+Gold Psu Öneri

Soner22

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10
Merhaba arkadaşlar
850+ Gold PSU önerilerini bekliyorum. Benim hoşuma giden bu oldu, bu güçte daha ucuz var dediğiniz PSU varsa değerlendiririm.İleri dönük psu olursa sevinirim.Kasa beyaz renk tercihim beyaz ama çok iyi fiyatlarda siyah olursa alırım yapacak bişey yok.

enermax risk alınacak bir durum değil, doğru bir tercih olacaktır. f/p ürünlerde bir numara olabilir. AMYG nin attığı da full modüler güzel bir örnek. içine sinmiyorsa vs de yarın akşamı bekle, genelde güzel full modüler psular indirime giriyor cumaları gaming gecesinde

Teşekkür ederim önerileriniz için değerlendireceğim.

Bunun 850lik modeli alınmaz. Bulk kapasitörü düşük alınacaksa 1000lik modeli alınmalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar
850+ Gold PSU önerilerini bekliyorum. Benim hoşuma giden bu oldu, bu güçte daha ucuz var dediğiniz PSU varsa değerlendiririm.İleri dönük psu olursa sevinirim.Kasa beyaz renk tercihim beyaz ama çok iyi fiyatlarda siyah olursa alırım yapacak bişey yok.

ben tuf 850w gold kullanıyorum 1 seneyi geçti gayet memnunum dilersen göz atabilirsin hocam. 850nin galiba beyazı yok ama 1000w lik olanın beyazı vardı sanırım tufta

Enermaxı sipariş etmiştim siz söleyince iade ettim. Benim attığım kötümü sizce ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,976
Üyeler
195,488
Son üye
iAndrex
Geri