Neler Yeni

Yardım 850-900 TL arası oyuncu kulaklığı

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
Bütçe
950
Merhabalar. Yeni bir kulaklık almak istiyorum, maksimum 950 TL daha fazla üstüne çıkamam. Amacım öncelikli olarak başta oyun oynamak ve sonra müzik dinlemek hem oyun anlamında hem müzik konusunda (bass vs.) önerebileceğiniz bir kulaklık var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Merhabalar. Yeni bir kulaklık almak istiyorum, maksimum 950 TL daha fazla üstüne çıkamam. Amacım öncelikli olarak başta oyun oynamak ve sonra müzik dinlemek hem oyun anlamında hem müzik konusunda (bass vs.) önerebileceğiniz bir kulaklık var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
Discord , TeamSpeak vb. platformları sıklıkla kullanıyor musunuz ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Blackshark v2x

kırmızışarapp

80+ Silver

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Dostum merhaba;
Ben şahsi olarak kullandığım uygun fiyatlı kulaklığımı önereceğim hem bütçene de rahatlıkla yetecek ve güzel bir performans verdiğini düşündüğüm bir kulaklık kendisi. James Donkey 712 1 yıl dan uzun süredir kullanıyorum kulaklıkta 7.1 ses özelliği ve 3D özellik gibi bir kaç özellik var ayriyeten kendinden ses kartı olduğundan kaynaklı sanal ses yükseltme ve kablo kısmında bulunan tuşlar sayesinde bu özelliklerini kullanabiliyorsun ekstra olarak mic kapatma da tabii ki de var. Kendi programı da ürünün özellik kısmında veriliyor. Markanın distribütör direk incehesap o nedenle herhangi bir sorun çıktığında direk değişim yapıyorlar bunu nereden biliyorsun diyecek olursan bende james donkeyin ssd kartı var onda sıkıntı çıktı aslında benim hatam ile olan bir şeydi ancak direk değişiklik yaptılar. Hatta özellikle arayıp içinde ki bilgilerimin gitme sebebini falan da detaylı olarak söylediler. Kulaklığa gelirsek ben bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım herhangi bir pedlerde yırtılma da olmadı. Benim en çok yaptığım şey de şu spor yaparken falan odada tamamen sesi sanal sesten yükseltiyorum ses bombalarından daha iyi yüksek ses veriyor birnevi hoparlör olarak da kullanıyorum kulaklığı bilgin olsun. Ekstra bir şey sormak istersen cevaplarım..

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
baktım da bazı arkadaşlar önermiyor gibi kulaklığı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum merhaba;
Ben şahsi olarak kullandığım uygun fiyatlı kulaklığımı önereceğim hem bütçene de rahatlıkla yetecek ve güzel bir performans verdiğini düşündüğüm bir kulaklık kendisi. James Donkey 712 1 yıl dan uzun süredir kullanıyorum kulaklıkta 7.1 ses özelliği ve 3D özellik gibi bir kaç özellik var ayriyeten kendinden ses kartı olduğundan kaynaklı sanal ses yükseltme ve kablo kısmında bulunan tuşlar sayesinde bu özelliklerini kullanabiliyorsun ekstra olarak mic kapatma da tabii ki de var. Kendi programı da ürünün özellik kısmında veriliyor. Markanın distribütör direk incehesap o nedenle herhangi bir sorun çıktığında direk değişim yapıyorlar bunu nereden biliyorsun diyecek olursan bende james donkeyin ssd kartı var onda sıkıntı çıktı aslında benim hatam ile olan bir şeydi ancak direk değişiklik yaptılar. Hatta özellikle arayıp içinde ki bilgilerimin gitme sebebini falan da detaylı olarak söylediler. Kulaklığa gelirsek ben bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım herhangi bir pedlerde yırtılma da olmadı. Benim en çok yaptığım şey de şu spor yaparken falan odada tamamen sesi sanal sesten yükseltiyorum ses bombalarından daha iyi yüksek ses veriyor birnevi hoparlör olarak da kullanıyorum kulaklığı bilgin olsun. Ekstra bir şey sormak istersen cevaplarım..

bass'lar nasıl hocam

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
bass'lar nasıl hocam
Ben bass performansını seviyorum yani şarkılarda bass olduğunu net şekilde ayırt edilebiliyor hele de 3D açık olduğunda. Ayriyeten sıklıkla valorant ve fivem oynayan biriyim hem ses kasma olarak net adamın infosunu alabiliyorum hem de mikrofon kalitesi olarak kaydettiğim seslerden ve aldığım geri dönüşlerden kaliteli olduğunu söyleyebilirim tavsiyem ayriyeten gidip youtube dan inceleme videolarına bakman. (bir tane veled var onun yorumlarına bakma bile ama biraz anlayan biriysen kulaklıklardan aç eğlenmek için izle ben izlerken suratına çakasım gelmişti onun dışında çoğu videoda gösteriliyor her şey)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha bu kulaklık marka takıntın yoksa alınabilecek bir şey onun dışında ben rampage kulaklığını da razer kulaklığını da kullandım boşa para vermişim dedim. linke tekrar bakınca benim aldığımda 250tl'idi ancak muhtemelen biraz araştırsam yine F/P olarak öneririm bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom