Neler Yeni

Yardım RAZER BLACKSHARK V2 X ALINIR MI?

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
Bütçe
900
Merhabalar. Çok acilin'den bir soru sormak istiyorum yeni bir kulaklık alacağım fakat aklımda net bir kulaklık yok ama ama başlıkta belirttiğim gibi yorumlar'dan okuduğum kadarıyla Blackshark v2 x öneriliyor gibi. Sizce alınır mı? amacım oyun oynamak ve müzik dinlemek eğer alınmaz diyorsanız maksimum 900TL bir kulaklık önerirseniz sevinirim.

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
oyunlarda bir problem yok ama müzik performansından hiçhiçhiç memnun değilim daha öncede konu açmıştım kulaklığı aldığımızda içinden cıkan kod hatalıydı ayarlaması yapılıyormu bilmiyorum daha önce denemiştim becerememiştim kulaklığı takmadığın zaman dışarı cok fazla ses veriyor taktığında kesiliyor ondan yana problem yokta müzik konusunda hiç memnun değilim
peki var mı hocam bunun dışında önerebileceğiniz bir kulaklık

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Mustafa Yeşilyurt
fps oyunların da ses kasabilir musunuz hocam nasıl durumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

müzik performansı nasıl hocam bass'lar vs.
Hocam ben müzik bass anlamıyorum pek ne desem yalan olur ama bazı oyunlarda müzüklerde kualğımı güzel titretiyor. Dışarı ses vermiyor fazla. Ses yalıtımım da iyi
+

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
ürün 7.1 mi hocam bazı yerler de yazıyor bazı yerler de yazmıyor
sanal 7.1 diye biliyorum arkadaş cloud 2 önermiş o daha mantıklı bence nede olsa onda ses kartı var aradaki fark tabii ki hissettirir indirimle veya 2. el 0 bulursan onu tavsiye ederim

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
sanal 7.1 diye biliyorum arkadaş cloud 2 önermiş o daha mantıklı bence nede olsa onda ses kartı var aradaki fark tabii ki hissettirir indirimle veya 2. el 0 bulursan onu tavsiye ederim
hocam yılbaşına pek bir şey kalmadı indirim geleceğini sanmıyorum bunun dışında açıkcası 2. el de ürün almak istemiyorum ve bütçem cloud 2'ye yetmediği için şuanlık elim mahkum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
hocam yılbaşına pek bir şey kalmadı indirim geleceğini sanmıyorum bunun dışında açıkcası 2. el de ürün almak istemiyorum ve bütçem cloud 2'ye yetmediği için şuanlık elim mahkum
hocam karne indirimleri falan olur onu bir düşünebilirsiniz zaten indirim bitse bile siyah olanı alırsınız

PixDraw

80+ Bronze
Blackshark v2 öneriliyorda x pek önerilmiyor cloud 2 daha mantıklı bütçenizin o kadar olmadığını belirtmişsiniz umarım memnun kalırsınız. cloud2 şuan o fiyatlara çok zor düşer

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
Blackshark v2 öneriliyorda x pek önerilmiyor cloud 2 daha mantıklı bütçenizin o kadar olmadığını belirtmişsiniz umarım memnun kalırsınız. cloud2 şuan o fiyatlara çok zor düşer
açıkcası şuan içime bir kurt düşmedi değil. Sanırım bir süre daha erteleyeceğim belki cloud 2 bir şans'a 1000 TL fiyatlarına düşer indirim vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki v3 x alınır mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda