Hocam belirtmemişim kablosuz istoyorumSteelseries prime.
Hocam forum linkini aradım fakat bulamadım yardımcı olursanız çok güzel olurForumda konusu olan kuponla ajazz 159 pro denk getir temudan bu bütçede tr de alacaklarının hepsini tokatlar
O zaman arkadaşın dediği gibi yurtdışından ajazz bakabilirsin.Hocam belirtmemişim kablosuz istoyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam forum linkini aradım fakat bulamadım yardımcı olursanız çok güzel olur
Telefondayım dostum eger pc dersen sag üst tarafta arama yeri var vergi dahil ajazz 159 pro yaz yada sıcak fırsatlar kısmı var assagıya kaydır biraz ordan sayfaları kontrol etHocam belirtmemişim kablosuz istoyorum
Hocam forum linkini aradım fakat bulamadım yardımcı olursanız çok güzel olur
teşekkürler <3Telefondayım dostum eger pc dersen sag üst tarafta arama yeri var vergi dahil ajazz 159 pro yaz yada sıcak fırsatlar kısmı var assagıya kaydır biraz ordan sayfaları kontrol et
Hocam 8k sensörlü modeli kalmamış malesef.Telefondayım dostum eger pc dersen sag üst tarafta arama yeri var vergi dahil ajazz 159 pro yaz yada sıcak fırsatlar kısmı var assagıya kaydır biraz ordan sayfaları kontrol et
Arada geliyor stok onu bekleteşekkürler <3
Hocam 8k sensörlü modeli kalmamış malesef.
Stok geliyor arada alabiliyorsan bu bantta harikateşekkürler <3
Hocam 8k sensörlü modeli kalmamış malesef.
Peki hocam kullandıysanız şarjı ne kadar gidiyor ve bu 8k sensörü için standıyla mı kullanmamız gerekiyor?Stok geliyor arada alabiliyorsan bu bantta harika
Pro da dongle sarj ıstasyonuna gomulu oyuzdwn ona ıhtıyac var sarj meselesi dert edilmez istasyonda hızlıca şarj edersin geliyor yakında test ederimPeki hocam kullandıysanız şarjı ne kadar gidiyor ve bu 8k sensörü için standıyla mı kullanmamız gerekiyor?
Yani o istasyonla kullanmam gerekir 8k için şarj için beklemedeyim hocamPro da dongle sarj ıstasyonuna gomulu oyuzdwn ona ıhtıyac var sarj meselesi dert edilmez istasyonda hızlıca şarj edersin geliyor yakında test ederim