Daha ağırları yok mu ben steel serbest rival 5 almayı düşünmüştümÇok hafif bir mouse ve sensörü de gayet iyi. Kaliteli bir mouse kesinlikle öneririm.
HyperX Pulsefire
Sensörü dünyanın en iyi sensörü ve özellikle palm tutuşa sahip olanlara öneririm. Kaliteli bir mouse
Razer Deathadder
M42 öneririm. Xtrfy mouse modelleri gayet kaliteli.
Xtrfy M4 RGB
Bunlar Benim Önerdiklerim Sana Kardeşim, Sen Beğendını Alabilirsin Elbette..Daha ağırları yok mu ben steel serbest rival 5 almayı düşünmüştüm
TeşekkürlerBunlar Benim Önerdiklerim Sana Kardeşim, Sen Beğendını Alabilirsin Elbette..
Razer death V2 2 ay önce 360₺ almıştım fiyatlar çok üzücüÇok hafif bir mouse ve sensörü de gayet iyi. Kaliteli bir mouse kesinlikle öneririm.
HyperX Pulsefire
Sensörü dünyanın en iyi sensörü ve özellikle palm tutuşa sahip olanlara öneririm. Kaliteli bir mouse
Razer Deathadder
M42 öneririm. Xtrfy mouse modelleri gayet kaliteli.
Xtrfy M4 RGB
Dolar Yükselince Maalesef Klavye Mouse De UçuyorRazer death V2 2 ay önce 360₺ almıştım fiyatlar çok üzücü
Eşim kızmıştı niye aldın falan diye MSI gm08 vardı bnde valo csgo oynamayı seviyorum diye almıştım keşke bitane daha alsaymısimDolar Yükselince Maalesef Klavye Mouse De Uçuyor
Bu Kadar Dolar Artığını Bilsem Herşeyden 2' Tane Alırıdm..Eşim kızmıştı niye aldın falan diye MSI gm08 vardı bnde valo csgo oynamayı seviyorum diye almıştım keşke bitane daha alsaymısim
Hyperx pulsefire serisinden birini tercih edebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 2020’de pulsefire fps pro almıştım o zamandan beri kullanıyorum gayet kaliteli hiçbir sıkıntısını görmedim.Büyük ve kablolu olursa çok iyi olur
Bende geçenlerde bunu aldım çok güzel mouse bu fiyatlara alabileceğin en iyi mouselardanDaha ağırları yok mu ben steel serbest rival 5 almayı düşünmüştüm
Eğer RGB hastasıydanda birebirBende geçenlerde bunu aldım çok güzel mouse bu fiyatlara alabileceğin en iyi mouselardan