andires42
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
7970 GHz edition 570 e denk olandı o zaman.560 ile 570 arasında bayağı fark var ama.
7870 oc ile 560 2gb'i anca geçer
7970 GHz edition 570 e denk olandı o zaman.560 ile 570 arasında bayağı fark var ama.
7870 oc ile 560 2gb'i anca geçer
OC ile 1050 ti geçiyorlar ama 570'i yakalamaları zor.7970 GHz edition 570 e denk olandı o zaman.
Aynen hocam rx550>rtx3090 (!)ama bellek hızını felan kapıştırınca neden rx 550 alıyor
Takılı kalmayın. Bu karta bu da alınabilir diye paylaştım. Teknolojileri güç tüketimleri nm leri aynı olmayan kartlar .ama bellek hızını felan kapıştırınca neden rx 550 alıyor
ya bro sizde kapıştırın o zaman bana gerekli bilgiyi verinAynen hocam rx550>rtx3090 (!)
Dedik yaya bro sizde kapıştırın o zaman bana gerekli bilgiyi verin
Bellek hızı efektif ve gerçek olarak 2 ye ayrılır bundaki yazan hız gerçek çalışma hızıdır. Arasındaki fark ı tam olarak bilmediğimden açıklayamıyorum.ama bellek hızını felan kapıştırınca neden rx 550 alıyor
Sen kendine alsana . Benim attığım ilandaki 7870 i de düşünebilirsin.Alınmaz leş bir kart.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kendime mi alayım anlamadım ?Bellek hızı efektif ve gerçek olarak 2 ye ayrılır bundaki yazan hız gerçek çalışma hızıdır. Arasındaki fark ı tam olarak bilmediğimden açıklayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen kendine alsana . Benim attığım ilandaki 7870 i de düşünebilirsin.
Evet kendine al.Kendime mi alayım anlamadım ?
Parasını ver alıyım.Evet kendine al.
Olsa bende . İş yok ki öğrenciyimParasını ver alıyım.
Bende o şekildeyim ama o ilan güncelliği belli değil baya eski.Olsa bende . İş yok ki öğrenciyim