- Bütçe
- 8500
Öncelikle merhaba, seçilecek olan monitörün benim için standartları:
4070 ti super li bir sistemde 2k akıcı ve görüntü açısından tatmin edici oyun (rekabetçi-hikaye bazlı oyunlar) deneyimi almak
ps5 te hikayeli oyunlarda atmosferin ve akıcılığın eksikliğini yaşamamak
internette surf yaparken, film izlerken, video editlerken gözü aşırı yormayacak ve varsa mavi ışık filtreli bir monitör arayışındayım. Şu 3 model arasında kaldım açıkçası ve önerilerinize açığım.
4070 ti super li bir sistemde 2k akıcı ve görüntü açısından tatmin edici oyun (rekabetçi-hikaye bazlı oyunlar) deneyimi almak
ps5 te hikayeli oyunlarda atmosferin ve akıcılığın eksikliğini yaşamamak
internette surf yaparken, film izlerken, video editlerken gözü aşırı yormayacak ve varsa mavi ışık filtreli bir monitör arayışındayım. Şu 3 model arasında kaldım açıkçası ve önerilerinize açığım.
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.
www.gaming.gen.tr
Gigabyte M27Q 27 2560x1440 170Hz 0.5ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Gigabyte M27Q 27 2560x1440 170Hz 0.5ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Gigabyte M27Q teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.
www.ebrarbilgisayar.com