Neler Yeni

8500 TL Sistem Toplama

HoYeon Jung

80+ Gold
Bütçem daha kalıyor bilader niye bu sistemi alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atsana
Gamegaraj olması gerekti ve şuan telefonda olduğum için linki atamıyorum. Girip ufak bir araştırma yaparsan bulursun. Her şeyi milletten bekleme, emir kulun değiliz senin.

javeys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Karakoç
Gamegaraj olması gerekti ve şuan telefonda olduğum için linki atamıyorum. Girip ufak bir araştırma yaparsan bulursun. Her şeyi milletten bekleme, emir kulun değiliz senin.
Kardeşim sadece böyle bir sistem var diyorsun nerden bileyim bulayım o sistemi kafan iyi mi senin?

HoYeon Jung

80+ Gold
Kardeşim sadece böyle bir sistem var diyorsun nerden bileyim bulayım o sistemi kafan iyi mi senin?
Hocam 2 kere etiketlemişsin, aktif değildim. Yeni bir sekme açıp RTX 3060 sistemlere bakmak çok zor olmamalı. Neyse sanırsam stokları dün akşam bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Beklemeniz çok daha iyi olur çünkü böyle fiyat bandında çok iyi sistemler çıkacağından eminim.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Ahmet
Hocam 2 kere etiketlemişsin, aktif değildim. Yeni bir sekme açıp RTX 3060 sistemlere bakmak çok zor olmamalı. Neyse sanırsam stokları dün akşam bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Beklemeniz çok daha iyi olur çünkü böyle fiyat bandında çok iyi sistemler çıkacağından eminim.

Daha iyisi (saatlerdir stok vardı, daha şimdi bitmiş ama önümüzdeki günlerde tekrardan stok eklenir): https://www.itopya.com/vok-strike-a...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

javeys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Karakoç
Sağolun hocam kusura bakmayın.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Sanırım o haftasonu kampanyasındaki sistemdi. Haftasonu tekrar stoklara gelebilir belki.

Top Bottom