Bu sistem söylenen fiyat için cidden çok güzel bir sistem olmuş. Yazdığım dizüstü bilgisayarlardan daha performanslıdır.Bu sisteme bakabilirsinIntel Core i7 9700 3.0GHz, RTX2060 Super 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Herkese yazıyorum bu yorumu . Bence şimdi alma dolar çok yüksek sonradan daha ucuza alırsın virüs bitince inşallah dolar da düşecek sadece sabretmemiz lazım . Acil değilse almamanı tavsiye ederimSadece MASAÜSTÜ Toplama ya da FİYAT/PERFORMANS OLARAK mükemmel görünen pc önerilerinizi bekliyorum
Abdullah agabey hiç 8.5k lık pc videosu yakın zamanda yoktu , tavsiyelerinizi bekliyorum
AYNEN öyle yapıcam piyasa düşeceğine inananlardanım sadece bilgi tavsiye alıyorum brom <3Herkese yazıyorum bu yorumu . Bence şimdi alma dolar çok yüksek sonradan daha ucuza alırsın virüs bitince inşallah dolar da düşecek sadece sabretmemiz lazım . Acil değilse almamanı tavsiye ederim
ruhumuz fakir hemen 8.5 k pcleri aldık sıkıntı yok birazda istemsizce bait atmış olabilirim <3Başlığı görünce bir an ne oluyor dedim :d
https://www.gamegaraj.com/skywalker-7td/ 9200 TLSadece MASAÜSTÜ Toplama ya da FİYAT/PERFORMANS OLARAK mükemmel görünen pc önerilerinizi bekliyorum
Abdullah agabey hiç 8.5k lık pc videosu yakın zamanda yoktu , tavsiyelerinizi bekliyorum