Neler Yeni

8500TL Oyuncu (Gaming) Laptop Önerisi

R5 3400g

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hayrullah
Yan yana çok sekme olunca yanlış olanı göndermişim :) Bundan bahsediyorum:
Acer laptop iyi ama garanti sıkıntısı var Türkiye'de sadece İstanbul'da var ve pek iyi değil ürünü aldığınızda arızalı çıkarsa iade kabul etmiyorlar laptopa 10/10 servise 10/1

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Furkan Arıca
Acer laptop iyi ama garanti sıkıntısı var Türkiye'de sadece İstanbul'da var ve pek iyi değil ürünü aldığınızda arızalı çıkarsa iade kabul etmiyorlar laptopa 10/10 servise 10/1
Hocam her halükarda bir yerden açık vermek gerekiyordu :) MSI gitsem paradan açık vermem gerekiyor, Acer'a gitsem servisten başka yere gitsem laptoptan vs vs... Ne yazık ki günümüz şartlarında bu tarz teknolojik aletleri Türkiye'de almak çok zorlaştı. Kaliteli bir şey almaya çalıştığımızda bir yerlerdan fazlasıyla açık vermemiz gerekiyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Furkan Arıca
Anladım hocam. Hayırlı olsun
Hocam selamlar tekrardan,
Sanırım Nitro 5'i iade edeceğim pek hoşuma gitmedi. İade sonrası için şu an aklımda iki laptop var, hangisini tercih edersiniz?
1. https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ontent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.5

2. https://m.trendyol.com/asus/tuf-gam...boutiqueId=573235&merchantId=118442&gads=true

Veya kesinlikle ve kesinlikle 12.200TL'nin üzerine çıkmayacak bir laptop öneriniz var mı? RTX veya RX5600M ekran kartlı bir laptop?

Flamesa

80+ Silver
Sanırım Nitro 5'i iade edeceğim pek hoşuma gitmedi. İade sonrası için şu an aklımda iki laptop var, hangisini tercih edersiniz?
1. https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ontent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.5

2. https://m.trendyol.com/asus/tuf-gam...boutiqueId=573235&merchantId=118442&gads=true

Veya kesinlikle ve kesinlikle 12.200TL'nin üzerine çıkmayacak bir laptop öneriniz var mı? RTX veya RX5600M ekran kartlı bir laptop?
Düz 3050 güçlü bir kart değil rtx performansından verim alamazsınız malesef.

Ben 5800H'lı Msi bravo'yu tercih ederdim bir sorun çıkarsa iade almak zorundalar zaten. Bravo'yu istemiyorsanız 11800h işlemcili asusu alın.
Yine Bravonun 5600M'li laptopu vardı ama fiyatı çok uçtu onunda son günlerde. Biraz daha bakınacağım güzel bir laptop bulursam atarım. Yurtdışından almayı düşünürmüsünüz ingilizce klavyeli?

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Hocam bütçeniz yetermi bilmiyorum fakat aklınızda bulunsun bu modelde. İşlemcisi 5600H'dan daha iyi, ram 16gb 3200mhz, 1tb ssdsi var.
Fiyat çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade etme sebebiniz nedir hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Furkan Arıca
Düz 3050 güçlü bir kart değil rtx performansından verim alamazsınız malesef.

Ben 5800H'lı Msi bravo'yu tercih ederdim bir sorun çıkarsa iade almak zorundalar zaten. Bravo'yu istemiyorsanız 11800h işlemcili asusu alın.
Yine Bravonun 5600M'li laptopu vardı ama fiyatı çok uçtu onunda son günlerde. Biraz daha bakınacağım güzel bir laptop bulursam atarım. Yurtdışından almayı düşünürmüsünüz ingilizce klavyeli?
Hocam çok makbule geçer ben de o sırada araştırayım. Şu 15 günlük süre içerisinde ne olur ne olmaz bir anda elimdekini de kaybederim diye iadeyi son güne bırakacağım. Bu laptopu Almanya'ya gideceğim için alacağım. Çok ama çok da düşük bir ihtimal Almanyadan da alma şansım var. Eğer gerçekten de fiyat farkı uçurumsa ve değecekse. Çok teşekkürler tekrardan.

Fiyat çok iyi

İade etme sebebiniz nedir hocam?
Hocam aslında fena değil ama sanki daha iyileri de gelir gibime geliyor. Biraz bekleyeceğim şu an hâlâ düşünme süresindeyim. Örneğin attığım 2. Asus Laptop şu anki aldığımdan daha ucuz. RTX2060'a göre da daha iyi sanıyorum ekran kartı ama net bir bilgi bulamadım bununla alakalı. Eğer dediklerim doğru ise bunu alıp üstüne 16GB ram takarsam şimdiki bilgisayarın fiyatından az ödeyerek 32 GB Çift Kanallı, ekran kartı ve işlemcisi daha iyi bir laptop olmuş olur. Uğraştırır mı uğraştırır ama değer diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?

Flamesa

80+ Silver
Hocam çok makbule geçer ben de o sırada araştırayım. Şu 15 günlük süre içerisinde ne olur ne olmaz bir anda elimdekini de kaybederim diye iadeyi son güne bırakacağım. Bu laptopu Almanya'ya gideceğim için alacağım. Çok ama çok da düşük bir ihtimal Almanyadan da alma şansım var. Eğer gerçekten de fiyat farkı uçurumsa ve değecekse. Çok teşekkürler tekrardan.

Hocam aslında fena değil ama sanki daha iyileri de gelir gibime geliyor. Biraz bekleyeceğim şu an hâlâ düşünme süresindeyim. Örneğin attığım 2. Asus Laptop şu anki aldığımdan daha ucuz. RTX2060'a göre da daha iyi sanıyorum ekran kartı ama net bir bilgi bulamadım bununla alakalı. Eğer dediklerim doğru ise bunu alıp üstüne 16GB ram takarsam şimdiki bilgisayarın fiyatından az ödeyerek 32 GB Çift Kanallı, ekran kartı ve işlemcisi daha iyi bir laptop olmuş olur. Uğraştırır mı uğraştırır ama değer diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
2060 3050den daha güçlü bir kart
Bunu buldum imkanınız varsa Almanyadan alın kesinlikle. 5600H 3060 ve Lenovo Legion Serisi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Furkan Arıca

Flamesa

80+ Silver
Hocam gerçekten çok teşekkürler.
Rica ederim, Almancam yok Teşhir ürünü vs değil değil mi? Site güvenliymiş sanırım. Belki daha güzelleride bulunabilir 10dklık araştırma ile ulaştım bu laptopa. Yinede TR'de alacağınız laptopları ezer geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Furkan Arıca
Rica ederim, Almancam yok Teşhir ürünü vs değil değil mi? Site güvenliymiş sanırım. Belki daha güzelleride bulunabilir 10dklık araştırma ile ulaştım bu laptopa. Yinede TR'de alacağınız laptopları ezer geçer
Yok hocam ben teşhir ürünü olduğuna dair bir ibare göremedim

Flamesa

80+ Silver
Yok hocam ben teşhir ürünü olduğuna dair bir ibare göremedim
Anladım o zaman kesinlikle alınır legion serilerini çok beğeniyorum ben. Siz yinede biraz daha bakın belki gözümden kaçmış olan olabilir.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

bugün mediaya gittim ve bu modelde tek kanal ram var. Model farklı olabilir, baktığım laptobun modelini hatırlamıyorum ama tek kanalsa adamlar berbat bir sistem yapmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Furkan Arıca
bugün mediaya gittim ve bu modelde tek kanal ram var. Model farklı olabilir, baktığım laptobun modelini hatırlamıyorum ama tek kanalsa adamlar berbat bir sistem yapmış
Hangi sistemden bahsediyorsunuz? Acer Nitro 5 ise evet maalesef tek kanal. Eğer iade etmezsem ileride bir 16'lık daha eklemeyi düşünüyorum ama ileride...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,204
Üyeler
168,743
Son üye
zwoldc
Top Bottom