850W Psu 7000TL Bütçe

Reaksiyon skoru
64
Bütçe
7000
Arkadaşlar merhaba, 850w lık bi psu arıyorum. Raijintek Cratos ATX 3.1 öneren çok olmuştu ancak küçük bi ısıda bile kendi kendine çalıştığı ile alakalı bazı kötü kullanıcı yorumları gördüm. Enermax Revolution ERT1200EWT modelini önerenlerde çok oldu. Ancak MSI gibi ya da daha bilindik firmaların bu bütçelerde 850w olan modellerinden önerebileceğiniz olan bir çeşidi varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

9800x3d ve 5070 ti ile 5-6 aydır kullanıyorum. Sıfır sıkıntı ve ses. Oldukça verimli çalışıyor.

Asus Prime AP-850G 80+ Gold 850W - 6.3 K fiyatı

Teşekkür ederim hocam öneriniz için. Aynı parçaları kullanacağım bende.

Arkadaşlar merhaba, 850w lık bi psu arıyorum. Raijintek Cratos ATX 3.1 öneren çok olmuştu ancak küçük bi ısıda bile kendi kendine çalıştığı ile alakalı bazı kötü kullanıcı yorumları gördüm. Enermax Revolution ERT1200EWT modelini önerenlerde çok oldu. Ancak MSI gibi ya da daha bilindik firmaların bu bütçelerde 850w olan modellerinden önerebileceğiniz olan bir çeşidi varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Hocam rajintek sorunlumu ya

Hocam rajintek sorunlumu ya
Hocam sorundan kastımız arkadaşında dediği gibi hemen fan açması. Bunu engellemek için önüne fan koyanlar bile olmuş. Çözüm bulmuşlar ama ne bileyim bana bi garip geldi. Eğer 1.5k daha arttırıp bu sorunu yaşamayacağım bi psu alabilirsem onu almayı tercih ederim dedim kendimce.

Geri