85k bandında laptop önerisi

yakın arkadaşım laptop arıyor bütçesi 85k aslında şunu almış https://www.hepsiburada.com/game-ga...-240hz-freedos-gaming-laptop-pm-HBC00008XZLES ama içime sinmedi
bu bütçede var mı başka öneriniz
Game Garaj alınmaz.

Hasarlı ramlerle geliyor herkese denk gelmesede yorucu bir süreç. Fason yane :P
Siyah ekran hatası donma vs gibi sorunlarla karşılaşıyorsun karşlaşmayadan var 1-2 ay sonra karşılaşanda var yorumlarda pek denk gelemezsin ama 1 çoğunu bulabilirsin bu hataların parasının hakkı değil yani 3'e alıp 15'e satiliyor.

Global HP Omen baba varken bunların lafı edilmez :D

2 cihazın işlemci farkı var sadece 2'side güzel cihaz.

gamegaraj niye alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Game Garaj alınmaz.

Hasarlı ramlerle geliyor herkese denk gelmesede yorucu bir süreç. Fason yane :P
Siyah ekran hatası donma vs gibi sorunlarla karşılaşıyorsun karşlaşmayadan var 1-2 ay sonra karşılaşanda var yorumlarda pek denk gelemezsin ama 1 çoğunu bulabilirsin bu hataların parasının hakkı değil yani 3'e alıp 15'e satiliyor.

Global HP Omen baba varken bunların lafı edilmez :D

2 cihazın işlemci farkı var sadece 2'side güzel cihaz.
hp de iyi değil de bakam bunlara

gamegaraj niye alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hp de iyi değil de bakam bunlara
Bende omen alacağım amd mi intel mi ona karar vermeye çalışıyorum bunlar yeni kasa yeni sistem. Eski omenlerde kaliteli. Hall sensör gibi bir şey duyduysan bu modellerle alakası yok. 1 defa ağzı yandı aynı hataya düşmezler :D çoğu müşterisine yeni model verdi o müşterilerde şanslıydı. Apple'daki gibi bir sistemse 3 defa aynı sorundan gidince 1 üst model veriyor apple mesela. HP'de öyle mi öğrenmek lazım :P

hpde taksit seçeceği çok iyi 9 10 taksit faizsiz yapıyo
Beğendiğin modeli diğer sitelerde de kontrol etmelisin pazarama, n11, Trendyol gibi. Taksit seçenekleri olabilir ben peşin aldığım için taksitlere pek bakmıyorum. Belki diğer sitelerde 3-5 daha uyguna geliyordur şahsen bende o şekilde alıyorum ne alırsam.

Taksit oluyo mu
1762011676820.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,161
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri